ساختار مرکز
آمار بازدید کنندگان
بازديدکنندگان اين صفحه: 138692
بازديدکنندگان امروز: 88
کل بازديدکنندگان: 581840
بازديدکنندگان آنلاين: 19
زمان بارگزاري صفحه: 1.1076 ثانيه
اخبار > انجام 707 مورد بازرسی بهداشتی طی دو روز کشیک بهداشتی نیمه شعبان


  چاپ        ارسال به دوست

انجام 707 مورد بازرسی بهداشتی طی دو روز کشیک بهداشتی نیمه شعبان

طی روزهای یازدهم و دوازدهم اردیبهشت ماه و به مناسبت ایام مبارک نیمه شعبان، 707 مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی توسط کارشناسان بهداشت محیط انجام شد. همچنین در این مدت 2015 مورد بازرسی از اماکن عمومی و 15 مورد بازدید از اماکن بین راهی و 205 مورد نظارت بر سامانه های آبرسانی انجام شد. با توجه به استقرار وسیع موکب ها در مسیر بلوار پیامبر اعظم حد فاصل حرم مطهر تا مسجد جمکران و اهمیت نظارت بر تهیه و توزیع مواد غذایی در این مکان ها، 500 مورد نظارت بهداشتی و 192 مورد مداخله جهت اصلاح شرایط صورت گرفت. خلاصه فعالیت های انجام شده در این ایام به شرح زیر می باشد:

 

 

آمار کشیک نیمه شعبان  97/02/11 97/02/12
1 تعداد کل بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی 398 309
2 تعداد موارد اخطار نواقص بحرانی (تهیه و توزیع) 6 8
3 تعداد موارد اخطار نواقص غیر بحرانی (تهیه و توزیع) 6 18
4 تعداد موارد تعطیل شده (تهیه و توزیع) 0 0
5 تعداد کل بازدید از اماکن عمومی 805 1210
6 تعداد موارد اخطار نواقص بحرانی( اماکن عمومی ) 4 0
7 تعداد موارد اخطار نواقص غیر بحرانی(اماکن عمومی) 11 0
8 تعداد موارد تعطیل شده ( اماکن عمومی ) 0 3
9 تعداد کل بازدید از اماکن بین راهی 0 15
10 تعداد موارد اخطار نواقص بحرانی (اماکن بین راهی) 0 0
11 تعداد موارد اخطار نواقص غیربحرانی (اماکن بین راهی) 0 0
12 تعداد موارد تعطیل شده ( اماکن بین راهی) 0 0
13 تعداد کل بازدید از سامانه آبرسانی 92 113
14 تعداد کل بازدید از مراکز عرضه قلیان 1 3
15 تعداد معرفی به دستگاه قضایی (مرکز عرضه قلیان) 0 0
16 تعداد تعطیلی موقت ( مرکز عرضه قلیان) 0 0
17 مقدار مواد غذایی توقیف و معدوم شده ( کیلوگرم) 587 299
18 تعداد کلرسنجی انجام شده 319 205
19 تعداد کلرسنجی مطلوب 287 193
20 تعداد کلرسنجی صفر 10 8
21 تعداد نمونه برداری از آب آشامیدنی 14 11
22 تعداد موارد رسیدگی به شکایات مردمی 15 10
23 تعداد موارد برخورد با دستفروشان دوره گرد 0 6
24 تعداد سنجش بار میکروبی سطوح با تجهیزات پرتابل 6 6
25 تعداد سنجش PH خمیر نان سنتی در محل با تجهیزات پرتابل 5 5
26 تعداد سنجش دمای مواد غذایی در محل با تجهیزات پرتابل 309 161
27 تعداد سنجش نمک با تجهیزات پرتابل 7 5
28 تعداد سنجش روغن در محل با تجهیزات پرتابل 27 47
29 تعداد بازرسی بهداشتی انجام شده از موکب ها و ایستگاه های صلواتی 345 155
30 تعداد موارد مداخلات جهت اصلاحات موارد غیر بهداشتی 134 58

 

 

 

 

 

 

 


٠٧:٢٨ - 1397/02/13    /    شماره : ٢٩٣٤١    /    تعداد نمایش : ١٠٨


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج