ساختار مرکز
آمار بازدید کنندگان
بازديدکنندگان اين صفحه: 203935
بازديدکنندگان امروز: 304
کل بازديدکنندگان: 890354
بازديدکنندگان آنلاين: 2
زمان بارگزاري صفحه: 1.1388 ثانيه
اخبار > چالش های بهداشتی صنف آبمیوه فروشان و کافی شاپ ها بررسی شد


  چاپ        ارسال به دوست

چالش های بهداشتی صنف آبمیوه فروشان و کافی شاپ ها بررسی شد

بنابر گزارش واحد مهندسی بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان قم ،طی هفته گذشته جلسه بررسی مشکلات بهداشتی صنف آبمیوه فروشان و کافی شاپ ها در اتاق اصناف وبا حضور آقای قربانیان ،رئیس اتحادیه آبمیوه و مهندس فروغی مسئول واحد بهداشت محیط شهرستان برگزار گردید.

در این جلسه قربانیان ، رئیس اتحادیه آبمیوه استان قم از راه اندازی کارگاه بسته بندی بهداشتی هویج در قم خبر داد .این کارگاه با توجه به مشکلات متعدد بهداشتی از قبیل : گندزدایی هویج و میوه ،وجود نتایج آزمایشگاهی دال بروجود آلودگی میکروبی ،مشکلات جانمایی و فضای اشغال شده برای سالم سازی و انبار هویج درمحل صنف ،با حمایت اتحادیه آبمیوه و همکاری مرکز بهداشت ،راه اندازی شده است .

گفتنی است ، کارگاه راه اندازی شده در قم ،دومین کارگاه بسته بندی بهداشتی هویج و میوه در سطح کشور پس از شهر مقدس مشهد می باشد.


 


١٤:٤٩ - 1398/09/11    /    شماره : ٣٤٣٩٠    /    تعداد نمایش : ٣٨


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج