منوی اصلی
آمار بازدید کنندگان
بازديدکنندگان اين صفحه: 40
بازديدکنندگان امروز: 163
کل بازديدکنندگان: 234563
بازديدکنندگان آنلاين: 10
زمان بارگزاري صفحه: 1.0296 ثانيه
توصیه های تغذیه ای برای افراد دارای اضافه وزن ویا چاق

توصیه های تغذیه ای برای افراد دارای اضافه وزن ویا چاق

با استفاده از میان وعده ها، حجم غذا در وعده های اصلی را کم کنید.
ساعت ثابتی برای صرف غذا در وعده های مختلف روز داشته باشید.
مصرف قند و شکر و خوراکی هایی مانند انواع شیرینی ،شکلات ،آب نبات،نوشابه های گاز دار،شربت ها و آب میوه های صنعتی،مربا،عسل و ... را بسیار محدود کنید.
از مصرف زیاد نان ،برنج و ماکارانی خودداری کنید.
نان مصرفی باید از آرد سبوس دار تهیه شده باشد(نان سنگگ ،نان جو و...) و در عوض نان های فانتزی مثل انواع باگت و نان ساندویچی کمتر مصرف کنید.
شیر و لبنیات خود را حتما از نوع کم چرب انتخاب کنید.
گوشت را تا حد امکان چربی گرفته و مرغ و ماهی را بدون پوست مصرف کنید.
از مصرف فرآورده های گوشتی پرچربی مثل سوسیس ، کالباس، همبرگر،کله پاچه و مغز خودداری کنید.
مصرف دانه های روغنی مثل گردو ،فندق ، بادام ،تخمه،پسته را محدود کنید.
تنقلاتی مانند غلات حجیم شده (انواع نمکی ها ) و چیپس را مصرف نکنند.
مصرف نمک و غذا های شور را محدود کنید.
از مصرف غذاهای آماده و کنسرو شده اجتناب کنید.
غذا ها را بیشتر به شکل آب پز و بخار پز و یا تنوری ،تهیه و مصرف کنید.
از مصرف غذا های پرچرب و سرخ شده پرهیز کنید .
از مصرف انواع سس سالاد ، کره ، خامه ، سرشیر،ماست و پنیرهای  پرچرب خودداری کنید.
به جای گوشت قرمز از گوشت های سفید ،خصوصا ماهی استفاده کنید.
میوه و سبزی ها را بیشتر به شکل خام مصرف کنند. سالاد و یا سبزیجات را قبل یا همراه باغذا میل کنید.
روغن مصرفی را از انواع مایع گیاهی انتخاب کنید.
انواع حبوبات مثل عدس و لوبیا ،نخود و لپه را در برنامه غذایی خود بگنجانید.
به جای آب میوه بهتر است خود میوه را مصرف کنید.
سعی کنید حتی الامکان در تمام روز های هفته 30 دقیقه پیاده روی با شدت متوسط داشته باشیدو
به جای نوشابه های گاز دار سعی کنید دوغ کم نمک و بدون گاز ، آب و آب میوه های طبیعی استفاده کنید.
از ظروف نچسب  و یا ماهی تابه رژیمی برای طبخ غذا استفاده کنید تا  مقدار روغن مصرفی کاهش یابد.