انجام 707 مورد بازرسی بهداشتی طی دو روز کشیک بهداشتی نیمه شعبان
طی روزهای یازدهم و دوازدهم اردیبهشت ماه و به مناسبت ایام مبارک نیمه شعبان، 707 مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی توسط کارشناسان بهداشت محیط انجام شد. همچنین در این مدت 2015 مورد بازرسی از اماکن عمومی و 15 مورد بازدید از اماکن بین راهی و 205 مورد نظارت بر سامانه های آبرسانی انجام شد...
طی روزهای یازدهم و دوازدهم اردیبهشت ماه و به مناسبت ایام مبارک نیمه شعبان، 707 مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی توسط کارشناسان بهداشت محیط انجام شد. همچنین در این مدت 2015 مورد بازرسی از اماکن عمومی و 15 مورد بازدید از اماکن بین راهی و 205 مورد نظارت بر سامانه های آبرسانی انجام شد. با توجه به استقرار وسیع موکب ها در مسیر بلوار پیامبر اعظم حد فاصل حرم مطهر تا مسجد جمکران و اهمیت نظارت بر تهیه و توزیع مواد غذایی در این مکان ها، 500 مورد نظارت بهداشتی و 192 مورد مداخله جهت اصلاح شرایط صورت گرفت. خلاصه فعالیت های انجام شده در این ایام به شرح زیر می باشد:
آمار کشیک نیمه شعبان | 97/02/11 | 97/02/12 | |
1 | تعداد کل بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی | 398 | 309 |
2 | تعداد موارد اخطار نواقص بحرانی (تهیه و توزیع) | 6 | 8 |
3 | تعداد موارد اخطار نواقص غیر بحرانی (تهیه و توزیع) | 6 | 18 |
4 | تعداد موارد تعطیل شده (تهیه و توزیع) | 0 | 0 |
5 | تعداد کل بازدید از اماکن عمومی | 805 | 1210 |
6 | تعداد موارد اخطار نواقص بحرانی( اماکن عمومی ) | 4 | 0 |
7 | تعداد موارد اخطار نواقص غیر بحرانی(اماکن عمومی) | 11 | 0 |
8 | تعداد موارد تعطیل شده ( اماکن عمومی ) | 0 | 3 |
9 | تعداد کل بازدید از اماکن بین راهی | 0 | 15 |
10 | تعداد موارد اخطار نواقص بحرانی (اماکن بین راهی) | 0 | 0 |
11 | تعداد موارد اخطار نواقص غیربحرانی (اماکن بین راهی) | 0 | 0 |
12 | تعداد موارد تعطیل شده ( اماکن بین راهی) | 0 | 0 |
13 | تعداد کل بازدید از سامانه آبرسانی | 92 | 113 |
14 | تعداد کل بازدید از مراکز عرضه قلیان | 1 | 3 |
15 | تعداد معرفی به دستگاه قضایی (مرکز عرضه قلیان) | 0 | 0 |
16 | تعداد تعطیلی موقت ( مرکز عرضه قلیان) | 0 | 0 |
17 | مقدار مواد غذایی توقیف و معدوم شده ( کیلوگرم) | 587 | 299 |
18 | تعداد کلرسنجی انجام شده | 319 | 205 |
19 | تعداد کلرسنجی مطلوب | 287 | 193 |
20 | تعداد کلرسنجی صفر | 10 | 8 |
21 | تعداد نمونه برداری از آب آشامیدنی | 14 | 11 |
22 | تعداد موارد رسیدگی به شکایات مردمی | 15 | 10 |
23 | تعداد موارد برخورد با دستفروشان دوره گرد | 0 | 6 |
24 | تعداد سنجش بار میکروبی سطوح با تجهیزات پرتابل | 6 | 6 |
25 | تعداد سنجش PH خمیر نان سنتی در محل با تجهیزات پرتابل | 5 | 5 |
26 | تعداد سنجش دمای مواد غذایی در محل با تجهیزات پرتابل | 309 | 161 |
27 | تعداد سنجش نمک با تجهیزات پرتابل | 7 | 5 |
28 | تعداد سنجش روغن در محل با تجهیزات پرتابل | 27 | 47 |
29 | تعداد بازرسی بهداشتی انجام شده از موکب ها و ایستگاه های صلواتی | 345 | 155 |
30 | تعداد موارد مداخلات جهت اصلاحات موارد غیر بهداشتی | 134 | 58 |