• 1394/11/29 - 08:33
  • 59
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برنامه بسیج سلامت نوروزی

برنامه " تشدید نظارت ها و بازرسی های بهداشتی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی در ساعات اداری، غیر اداری و روزهای تعطیل نوروز سال 1395"

برنامه " تشدید نظارت ها و بازرسی های بهداشتی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی در ساعات اداری، غیر اداری و روزهای تعطیل نوروز سال 1395"

با توجه به افزایش فعالیت مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی از جمله رستورانها،اغذیه فروشیها ، آبمیوه و بستنی فروشیها ، کبابیها ، فروشگاههای آجیل و خشکبار، شیرینی و .... و اماکن اقامتی تفریحی من جمله هتل ها ، مهمانپذیرها ، پارکها ، زیارتگاهها ، رستورانها و اماکن بین راهی، سرویسهای بهداشتی در سطح شهر و در کنار جاده ها و .... در ایام پایانی سال واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان مسئولیت تامین شرایط بهداشتی در راستای حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان و مسافرین و گردشگران و پیشگیری از بروز اپیدمیهای منتقله از آب و غذا در این ساعات و ایام را بر عهده دارند . لذا با توجه به اهمیت موضوع و ضرورت افزایش نظارتهای بهداشتی از برنامه طرح تشدید نظارتی و فوریتهای سلامت محیط و کار بصورت شبانه روزی و از ساعت 8 صبح لغایت 23 شب در کلیه روزهای اداری و تعطیلات از ابتدای اسفند ماه تا پایان فروردین 95 با تلاش 10 تیم بهداشت محیط با تاکید بر اماکن و مراکز حساس اجرا می گردد.


راهبرد کلی :
-    ارتقاء وضعیت بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی، بهداشت ابزار و تجهیزات ، بهداشت ساختمان در مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی حساس (اقامتی – تفریح)
-    ارتقاء وضعیت بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی، بهداشت ابزار و تجهیزات ، بهداشت ساختمان در بازارهای نوروزی
-    حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان و مسافران در ایام تعطیلات نوروز
-    پیشگیری از بیماری های منتقله بوسیله آب و غذا
وضعیت موجود:
-    تعداد کل مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی مورد نظر ( مطابق دستورالعمل ) تحت پوشش 9150
-    تعداد کل مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی تحت پوشش دارای معیارهای بهداشتی 1132
-    تعداد کل مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی تحت پوشش دارای معیارهای بهسازی 4142
-    تعداد کل اماکن عمومی مورد نظر ( مطابق دستورالعمل ) تحت پوشش 2592
-    تعداد کل اماکن عمومی تحت پوشش دارای معیارهای بهداشتی 554
-    تعداد کل اماکن عمومی تحت پوشش دارای معیارهای بهسازی 1057
-    تعداد کل اماکن بین راهی تحت پوشش 316
-    تعداد کل اماکن بین راهی تحت پوشش دارای معیارهای بهداشتی  13
-    تعداد کل اماکن بین راهی تحت پوشش دارای معیارهای بهسازی 144 ( منظور از اماکن و مراکز مورد نظر تنها تعداد مراکز و اماکنی است که طبق دستورالعمل اجرایی برنامه مراکز و اماکن حساس نامیده شده اند )

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 22602
کلمات کلیدی