نظارت کارشناسان بهداشت محیط بر آشپزخانه های تهیه و توزیع غذای انتخابات
در اجرای کشیک نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی عوامل اجرایی انتخابات دوره دهم مجلس شورای اسلامی و دوره پنجم انتخابات مجلس خبرگان رهبری کارشناسان بهداشت محیط از ساعت 8 صبح روز انتخابات (07/12/1394) در مراکز تهیه غذا حضور پیدا کرده و در قالب 8 تیم بازرسی 2 نفره ، نظارت بهداشتی بر تمامی آشپزخانه های معرفی شده (17 آشپزخانه ) را در وعده های ناهار و شام با اولویت رعایت بهداشت فردی وکنترل نقاط بحرانی به منظور تهیه غذای سالم اعمال نمودند.
در اجرای کشیک نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی عوامل اجرایی انتخابات دوره دهم مجلس شورای اسلامی و دوره پنجم انتخابات مجلس خبرگان رهبری کارشناسان بهداشت محیط از ساعت 8 صبح روز انتخابات (07/12/1394) در مراکز تهیه غذا حضور پیدا کرده و در قالب 8 تیم بازرسی 2 نفره ، نظارت بهداشتی بر تمامی آشپزخانه های معرفی شده (17 آشپزخانه ) را در وعده های ناهار و شام با اولویت رعایت بهداشت فردی وکنترل نقاط بحرانی به منظور تهیه غذای سالم اعمال نمودند. لازم به ذکر است در این روز 34000 پرس غذا تهیه و توزیع گردید و همکاری و هماهنگی مناسبی بین کارشناسان این مرکز و عوامل اجرایی انتخابات برقرار بود. همچنین از دیگر اقدامات این مرکز می توان به کنترل بهداشتی آب شرب شعبات اخذ رای، نمونه برداری مواد غذایی و کنترل وسایل حمل مواد غذایی اشاره نمود.