• 1394/12/09 - 13:29
  • 55
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت کارشناسان بهداشت محیط بر آشپزخانه های تهیه و توزیع غذای انتخابات

در اجرای کشیک نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی عوامل اجرایی انتخابات دوره دهم مجلس شورای اسلامی و دوره پنجم انتخابات مجلس خبرگان رهبری کارشناسان بهداشت محیط از ساعت 8 صبح روز انتخابات (07/12/1394) در مراکز تهیه غذا حضور پیدا کرده و در قالب 8 تیم بازرسی 2 نفره ، نظارت بهداشتی بر تمامی آشپزخانه های معرفی شده (17 آشپزخانه ) را در وعده های ناهار و شام با اولویت رعایت بهداشت فردی وکنترل نقاط بحرانی به منظور تهیه غذای سالم اعمال نمودند.

در اجرای کشیک نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی عوامل اجرایی انتخابات دوره دهم مجلس شورای اسلامی و دوره پنجم انتخابات مجلس خبرگان رهبری کارشناسان بهداشت محیط از ساعت 8 صبح روز انتخابات (07/12/1394) در مراکز تهیه غذا حضور پیدا کرده و در قالب 8 تیم بازرسی 2 نفره ، نظارت بهداشتی بر تمامی آشپزخانه های معرفی شده (17 آشپزخانه ) را در وعده های ناهار و شام با اولویت رعایت بهداشت فردی وکنترل نقاط بحرانی به منظور تهیه غذای سالم اعمال نمودند. لازم به ذکر است در این روز 34000 پرس غذا تهیه و توزیع گردید و همکاری و هماهنگی مناسبی بین کارشناسان این مرکز و عوامل اجرایی انتخابات برقرار بود. همچنین از دیگر اقدامات این مرکز می توان به کنترل بهداشتی آب شرب شعبات اخذ رای، نمونه برداری مواد غذایی  و کنترل وسایل حمل مواد غذایی اشاره نمود.

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 22761
کلمات کلیدی