• 1403/05/20 - 09:49
  • 120
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پلمب آشپزخانه یک هتل در قم به دلیل تخلفات بهداشتی

 
◾️در مرداد ماه 1403، به همت کارشناسان محترم بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک قم، آشپزخانه یکی از هتل‌های معروف این شهر به دلیل رعایت نکردن اصول بهداشتی و وجود تخلفات جدی در فرآیند آماده‌سازی غذا، پلمب شد.
 
◾️این اقدام پس از بازرسی‌های مستمر و مشاهده مشکلاتی نظیر عدم رعایت استانداردهای بهداشتی، عدم استفاده از مواد اولیه سالم و شرایط نامناسب نگهداری مواد غذایی صورت گرفت. کارشناسان بهداشت محیط با تاکید بر اهمیت سلامت عمومی و حفظ بهداشت در مراکز خدماتی، تأکید کردند که رعایت اصول بهداشتی در آشپزخانه‌ها نه تنها به سلامت مشتریان کمک می‌کند، بلکه اعتبار و شهرت هتل‌ها را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد.
 
◾️بازرسی‌های دوره‌ای از هتل‌ها و رستوران‌ها ادامه خواهد داشت و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، اقدامات لازم انجام خواهد شد تا اطمینان حاصل شود که خدمات بهداشتی و ایمن به شهروندان و گردشگران ارائه می‌شود.
 
☎️تلفن 190 پاسخگوی شکایات بهداشتی در تمام ساعات شبانه روز 
 
 السّلام على الْحسیْن
                   ┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
#محرم_سید_الشهدا
#فرزند_آوری_جوانی_جمعیت
#خود_مراقبتی_گام_اول_سلامتی
#سلامت_مسئله_درجه_یک
#پانزده_روز_تا_اربعین
 
                   ┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
روابط عمومی مرکز بهداشت شماره یک
  • گروه خبری : اطلاعیه و رویداد ها
  • کد خبر : 61839