واحد طرح و گسترش شبکه

 

حسین احسان امجدی

سمت : کارشناس مسئول توسعه شبکه و ارتقای سلامت

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت عمومی

شماره تماس :36632169

 

مهندس عبدالرضا زارعی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه(پزشک خانواده)

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی ارشد بهداشت حرفه‌ای

شماره تماس : 36610382

 

مهندس سید ابوالحسن کاظمی

سمت :کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت حرفه ای

 شماره تماس :36610382

 

مجید حاج مرادی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی آمار

شماره تماس : 36705752

 

مهندس محمدرضا جعفر نژاد متقیان

سمت : کارشناس گسترش شبکه 

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت حرفه ای

شماره تماس : 36705752

 

حامد بهرامی

سمت : مسئول واحد تجهیزات پزشکی

رشته و مدرک تحصیلی : کاردان تجهیزات پزشکی

 

مهندس فاطمه یوسفی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه(طرح تحول و نیروی انسانی)

رشته و مدرک تحصیلی: کارشناسی بهداشت محیط

شماره تماس : 36610598

 

مریم احمدلو

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : دیپلم بهیاری

شماره تماس : 36610598

 

 زهرا اسدی

سمت : کارشناس ثبت مرگ

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناس فناوری اطلاعات سلامت

شماره تماس : 36610382

 

  • 1400/08/23 - 11:32
  • 509
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مراقبت دیابت، امروز بیشتر از همیشه

پیام های آموزشی برای بیماران مبتلا به دیابت در زمان همه گیری کووید 19

  • به منظور خودپایشی و کنترل دیابت می توانیم از اپلیکیشن "idia"  به صورت رایگان استفاده کنیم.

  • مبتلایان دیابت در دوران بیماری کووید 19، اضطراب بیشتری را متحمل می شوند. بنابراین باید از فشارهای روانی دور باشند و استرس خود را مدیریت کنند.

  • به کنترل قندخون خود توجه بیشتری کنیم. کنترل و پایش منظم قندخون می تواند به جلوگیری از عوارض ناشی از افزایش یا کاهش قندخون کمک کند و احتمال بروز پنومونی باکتریایی را نیز کاهش می دهد.

  • اگر علایمی مانند آنفلوانزا (تب، سرفه، مشکل در تنفس و..) داریم، به پزشک مراجعه کنیم.

  • اگر سرفه می کنیم، ممکن است نشان دهنده عفونت کرونا باشد، بنابراین باید سریع به دنبال مشاوره پزشکی و معالجه باشیم.

  • هرگونه عفونت ممکن است قندخون را بالا برده و نیاز به مایعات را افزایش دهد، بنابراین باید آب کافی در دسترس داشته باشیم.

  • باید داروهای مورد نیاز خود را به میزان کافی در اختیار داشته باشیم.

  • درصورت افت ناگهانی قندخون، آمادگی اصلاح وضعیت افت قندخون (هایپوگلیسمی) را داشته باشیم.

  • از کار بیش از حد خودداری کنیم و خواب شبانه خوبی داشته باشیم.

  • تغذیه سالم بخش اصلی مدیریت دیابت است. بنابراین باید رژیم غذایی متنوع و متعادل داشته باشیم تا مقدار قندخون خود را ثابت نگه داشته و سیستم ایمنی بدن را تقویت کنیم.

  • از مصرف زیاد غذاهای سرخ شده خودداری کنیم.

  • مصرف غذاهای شیرین، کربوهیدرات و چربی را محدود کنیم.

  • پروتئین های بدون چربی (ماهی، گوشت بدون چربی، تخم مرغ، شیر و سایر لبنیات کم چرب، لوبیای کامل پخته شده) را انتخاب کنیم.

  • سبزی های سبز و برگ دار بخوریم.

  • روزانه دو یا سه وعده میوه بخوریم.

  • ورزش علاوه بر بهبود سیستم گردش خون، باعث بهبود سیستم ایمنی می شود، بنابراین داشتن فعالیت بدنی روزانه ضروری است، اما باید از حضور در مکان های شلوغ مانند باشگاه ها خودداری کنیم.

  • برای کاهش بروز پنومونی باکتریایی باید واکسیناسیون آنفلوانزا و پنوموکوک را انجام دهیم.

  • برای حفظ قندخون طبیعی، ممکن است طبق نظر پزشک نیاز به تغییرات مکرر در دوز انسولین و تعداد تزریقات روزانه باشد.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 48178
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید