واحد طرح و گسترش شبکه

 

حسین احسان امجدی

سمت : کارشناس مسئول توسعه شبکه و ارتقای سلامت

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت عمومی

شماره تماس :36632169

 

مهندس عبدالرضا زارعی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه(پزشک خانواده)

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی ارشد بهداشت حرفه‌ای

شماره تماس : 36610382

 

مهندس سید ابوالحسن کاظمی

سمت :کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت حرفه ای

 شماره تماس :36610382

 

مجید حاج مرادی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی آمار

شماره تماس : 36705752

 

مهندس محمدرضا جعفر نژاد متقیان

سمت : کارشناس گسترش شبکه 

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت حرفه ای

شماره تماس : 36705752

 

حامد بهرامی

سمت : مسئول واحد تجهیزات پزشکی

رشته و مدرک تحصیلی : کاردان تجهیزات پزشکی

 

مهندس فاطمه یوسفی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه(طرح تحول و نیروی انسانی)

رشته و مدرک تحصیلی: کارشناسی بهداشت محیط

شماره تماس : 36610598

 

مریم احمدلو

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : دیپلم بهیاری

شماره تماس : 36610598

 

 زهرا اسدی

سمت : کارشناس ثبت مرگ

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناس فناوری اطلاعات سلامت

شماره تماس : 36610382

 

  • 1395/03/26 - 13:38
  • 104
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پلمپ یک کارگاه غیربهداشتی و معدوم سازی 100 کیلو زولبیا و بامیه

در هشتمین روز از ماه مبارک رمضان یک کارگاه که در شرایط کاملا غیربهداشتی اقدام به تهیه زولبیا و بامیه می نمود پلمپ و بیش از 100 کیلو زولبیا بامیه غیربهداشتی و 60 کیلو شیره زولبیا جمع آوری و معدوم گردید.

قم- روابط عمومی معاونت بهداشتی- در هشتمین روز از ماه مبارک رمضان یک کارگاه که در شرایط کاملا غیربهداشتی اقدام به تهیه زولبیا و بامیه می نمود پلمپ و بیش از 100 کیلو زولبیا بامیه غیربهداشتی و 60 کیلو شیره زولبیا جمع آوری و معدوم گردید.
 در ادامه تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس ، اغذیه فروشی ها و بخصوص شیرینی پزیها و کارگاههای تولید زولبیا و بامیه از اول ماه مبارک رمضان، یک کارگاه زولبیا و بامیه پزی که در شرایط کاملا غیربهداشتی در حال فعالیت بود شناسایی و پلمپ گردید و ضمن معرفی متصدی متخلف به مراجع قضایی محصولات تهیه شده ضبط و معدوم گردید. این کارگاه که در یکی از مناطق پرجمعیت شهر واقع می باشد در ساختمانی کاملا غیربهسازی و بصورت مخروبه با استفاده از رنگهای مصنوعی و غیرمجاز و بدون رعایت بهداشت فردی، بهداشت ابزار کار و محیط اقدام به پخت زولبیا و بامیه، نگهداری در شرایط کاملا غیر بهداشتی و توزیع در سطح گسترده می نمود که با هوشیاری بازرسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی شناسایی و از ادامه فعالیت آن جلوگیری گردید.

 

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 24144
کلمات کلیدی