• 1397/02/13 - 07:28
  • 73
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

انجام 707 مورد بازرسی بهداشتی طی دو روز کشیک بهداشتی نیمه شعبان

طی روزهای یازدهم و دوازدهم اردیبهشت ماه و به مناسبت ایام مبارک نیمه شعبان، 707 مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی توسط کارشناسان بهداشت محیط انجام شد. همچنین در این مدت 2015 مورد بازرسی از اماکن عمومی و 15 مورد بازدید از اماکن بین راهی و 205 مورد نظارت بر سامانه های آبرسانی انجام شد...

طی روزهای یازدهم و دوازدهم اردیبهشت ماه و به مناسبت ایام مبارک نیمه شعبان، 707 مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی توسط کارشناسان بهداشت محیط انجام شد. همچنین در این مدت 2015 مورد بازرسی از اماکن عمومی و 15 مورد بازدید از اماکن بین راهی و 205 مورد نظارت بر سامانه های آبرسانی انجام شد. با توجه به استقرار وسیع موکب ها در مسیر بلوار پیامبر اعظم حد فاصل حرم مطهر تا مسجد جمکران و اهمیت نظارت بر تهیه و توزیع مواد غذایی در این مکان ها، 500 مورد نظارت بهداشتی و 192 مورد مداخله جهت اصلاح شرایط صورت گرفت. خلاصه فعالیت های انجام شده در این ایام به شرح زیر می باشد:

 

 

آمار کشیک نیمه شعبان  97/02/11 97/02/12
1 تعداد کل بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی 398 309
2 تعداد موارد اخطار نواقص بحرانی (تهیه و توزیع) 6 8
3 تعداد موارد اخطار نواقص غیر بحرانی (تهیه و توزیع) 6 18
4 تعداد موارد تعطیل شده (تهیه و توزیع) 0 0
5 تعداد کل بازدید از اماکن عمومی 805 1210
6 تعداد موارد اخطار نواقص بحرانی( اماکن عمومی ) 4 0
7 تعداد موارد اخطار نواقص غیر بحرانی(اماکن عمومی) 11 0
8 تعداد موارد تعطیل شده ( اماکن عمومی ) 0 3
9 تعداد کل بازدید از اماکن بین راهی 0 15
10 تعداد موارد اخطار نواقص بحرانی (اماکن بین راهی) 0 0
11 تعداد موارد اخطار نواقص غیربحرانی (اماکن بین راهی) 0 0
12 تعداد موارد تعطیل شده ( اماکن بین راهی) 0 0
13 تعداد کل بازدید از سامانه آبرسانی 92 113
14 تعداد کل بازدید از مراکز عرضه قلیان 1 3
15 تعداد معرفی به دستگاه قضایی (مرکز عرضه قلیان) 0 0
16 تعداد تعطیلی موقت ( مرکز عرضه قلیان) 0 0
17 مقدار مواد غذایی توقیف و معدوم شده ( کیلوگرم) 587 299
18 تعداد کلرسنجی انجام شده 319 205
19 تعداد کلرسنجی مطلوب 287 193
20 تعداد کلرسنجی صفر 10 8
21 تعداد نمونه برداری از آب آشامیدنی 14 11
22 تعداد موارد رسیدگی به شکایات مردمی 15 10
23 تعداد موارد برخورد با دستفروشان دوره گرد 0 6
24 تعداد سنجش بار میکروبی سطوح با تجهیزات پرتابل 6 6
25 تعداد سنجش PH خمیر نان سنتی در محل با تجهیزات پرتابل 5 5
26 تعداد سنجش دمای مواد غذایی در محل با تجهیزات پرتابل 309 161
27 تعداد سنجش نمک با تجهیزات پرتابل 7 5
28 تعداد سنجش روغن در محل با تجهیزات پرتابل 27 47
29 تعداد بازرسی بهداشتی انجام شده از موکب ها و ایستگاه های صلواتی 345 155
30 تعداد موارد مداخلات جهت اصلاحات موارد غیر بهداشتی 134 58

 

 

 

 

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 29341
کلمات کلیدی