برگزاری کلاس آموزشی با عنوان تغذیه سالم ویژه کودکان ابتدایی در مدرسه سید الشهدا
در ابتدا کارشناس بهداشت محیط در خصوص مشخصات مواد غذایی بهداشتی و معرفی سامانه 190 آموزش دادند سپس خانم مرادی در خصوص صبحانه و میان وعده سالم و هرم تحرک بدنی کودکان مطالبی ارائه دادند . هم چنین به مناسبت روز جهانی غذا جشنواره غذا برای پایه ششم برگزار گردید و از وعده غذایی که بچه ها همراه خود آورده بودند بازدید شد و به سالم ترین آنها جوایزی اهدا گردید .
بازدید استاندار و هیات رئیسه دانشگاه از غرفه مرکز بهداشت در نمایشگاه هفته غذا
استاندار و هیات رئیسه دانشگاه از غرفه مرکز بهداشت در نمایشگاه هفته غذا بازدید کردند. در این نمایشگاه که به مناسبت هفته غذا در محل معاونت غذا و داروی دانشگاه با مشارکت شرکت های صنایع غذایی برگزار شده است، مرکز بهداشت شهرستان با هدف آموزش و اطلاع رسانی تغذیه ای غرفه ای را دایر نموده است که علاوه بر توزیع اقلام آموزشی مشاوره تغذیه سالم نیز توسط کارشناس تغذیه ارائه می نماید.
خلاصه گزارش عملکرد بهداشت محیط در ایام محرم
با تلاش بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت در طی شش شبانه روز فعالیت887 مورد مورد بازرسی بهداشتی از مساجد، تكايا و حسينيه ها و كنترل و نظارت بر توزيع مواد غذايي مربوط به مراسم صورت گرفت. همچنین در این مدت 454 کیلوگرم مواد غذایی مشکوک معدوم گردید. همچنین کارشناسان بهداشت محیط تعداد 304 بازدید از ایستگاه های صلواتی به عمل آوردند و 30 هزار لیتر آب آشامیدنی را گندزدایی کردند...
آموزش کارکنان شهرداری در خصوص پیشگیری از ایدز و هاری
حدود 150 نفر از کارکنان شهرداری در خصوص پیشگیری از ایدز و هاری آموزش دیدند. با توجه به اینکه این گروه ممکن است به نوعی در معرض خطر این بیماری ها قرار بگیرند، این دوره با هدف آشنایی با راه های پیشگیری و حفاظت در برابر این بیماری ها برگزار شد. در این برنامه در خصوص جنبه های مختلف بیماری شامل عامل بیماری، راه های انتقال و راه های پیشگیری بحث شد و در پایان به سوالات مخاطبان پاسخ داده شد.
30-24 مهرماه، هفته سلامت روان: کرامت انسانی در سلامت روان
کمکهای اولیه روانشناختی به معنای واکنش وپاسخ حمایتی وانسانی به هر فردی که رنج می برد وممکن است نیازمند پشتیبانی وحمایت باشد است. کمکهای اولیه روانشناختی اولیه می تواند شامل موارد زیر باشد. 1. کمک وپشتیبانی به افرادمبتلا به هر حادثه ای طوری که ایجاد مزاحمت و مداخله نکند 2. تشخیص نیازها و نگرانیهای فرد حادثه دیده ...
نظارت های بهداشتی در ایام عاشورا و تاسوعای حسینی
با توجه به گستردگی توزیع مواد غذایی در ایام دهه اول محرم نظارت های بهداشتی بر اماکن تهیه و تزیع غذا و نذورات با شدت بیشتر و در قالب اکیپ های بازرسی انجام شد. در این بازرسی ها، آموزشهای لازم در خصوص شستشوی ظروف، رعایت بهداشت فردی، دفع صحیح پسماند، بیوتروریسم و غیره به پرسنل داده شد...
رعایت موازین بهداشتی در توزيع نذورات در مراسم عزاداري
با عنايت به فرا رسيدن ماه محرم و ايام عزاداري حضرت سيد الشهداء (ع) ضمن عرض تسليت اين ايام سوگواري، به اطلاع می رساند که عدم رعایت موازین بهداشتی در توزيع نذورات در مراسم عزاداري، مساجد، تكايا و هيات ها می تواند احتمال بروز بيماري هاي مرتبط با غذا به ويژه بيماري هاي عفوني روده اي را افزايش دهد.لذا موارد ذيل توصيه مي گردد ...
برگزاری برنامه آموزشی در یکی از مهد کودک های منطقه توسط مرکز نجاتی
برنامه آموزش بهداشت توسط مرکز سلامت جامعه نجاتی در خصوص بهداشت فردی، شستشوی صحیح دستها،معرفی غذاهای سالم،ایمنی در منزل و بهداشت مواد غذایی توسط کارشناس بهداشت محیط(مهندس دبیری) ، مراقب سلامت ( خانم محمود آبادی)،پرستار(خانم رنگرز)،احمدی(مدیر) یکی از مهد کودک های منطقه تحت پوشش به همراه اجرای مسابقه ویژه کودکان و جایزه های متنوع و اجرای بازی های مختلف با سمت وسوی بهداشتی ویژه کودکان زیر شش سال برگزار شد.
بازدید کارشناس تغذیه و کارشناس سلامت روان مرکز جامع خدمات سلامت جندقیان از آسایشگاه سالمندان
کارشناس تغذیه و کارشناس سلامت روان مرکز جامع خدمات سلامت جندقیان از آسایشگاه سالمندان بازدید به عمل آوردند. در این بازدید آموزش تغذیه سالم و سلامت روان اجرا شد. همچنین بررسی مشکلات شایع دوران سالمندی آنان به عمل آمد.
کسب مقام نایب قهرمانی در مسابقات کشوری کونگ فو توسط عیرضا گودرزی فرزند همکارمان آقای مهندس گودرزی
عیرضا گودرزی فرزند همکارمان آقای مهندس گودرزی موفق به کسب مقام نایب قهرمانی در مسابقات کشوری کونگ فو توسط در یزد شدند. به ایشان و خانواده محترم تبریک می گوییم