طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در ایام نیمه شعبان
طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در ایام خجسته و پر خیر و برکت نیمه شعبان از 27 فروردین ماه آغاز گردیده که طی آن روزانه به طور متوسط 6 اکیپ دو نفره درا یام غیر تعطیل و 12 اکیپ دو نفره در ایام تعطیل تا 2 اردیبهشت ماه مشغول به خدمت رسانی به زائرین خواهند بود.

طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در ایام خجسته و پر خیر و برکت نیمه شعبان از 27 فروردین ماه آغاز گردیده که طی آن روزانه به طور متوسط 6 اکیپ دو نفره درا یام غیر تعطیل و 12 اکیپ دو نفره در ایام تعطیل تا 2 اردیبهشت ماه مشغول به خدمت رسانی به زائرین گرامی خواهند بود.
شایان ذکر است از ابتدای طرح کلیهی محور های مواصلاتی استان و ایستگاهها و موکب های صلواتی مستقر در سطح شهر بویژه بلوار پیامبر اعظم و مسجد مقدس جمکران مورد بازرسی قرار گرفتهاند. همچنین در جهت ارتقاء دانش و آگاهی متصدیان صنوف حساس جلسه آموزشی ویژه متصدیان اطراف مسجد مقدس جمکران و بلوار خلیج فارس برگزار و نکات بهداشتی لازم یادآوری گردید.
در همین راستا بنرهای آموزشی و اطلاع رسانی سامانه شکایات مردمی 190 طی هماهنگی با شهرداری در محل های پیش بینی شده در سطح شهر و اطراف مسجد مقدس جمکران نصب گردید.طی سه روز گذشته، 807 مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و 123 مورد از موکب ها و ایستگاههای صلواتی مورد بازرسی قرار گرفته و همچنین 1289 کیلوگرم از اجناس تاریخ گذشته معدوم شده است، همچنین 1106 حلقه توالت ، روشویی و حمام های محدوده مسجد مقدس جمکران و داخل مسجد گندزدایی شده اند.