نظارت های بهداشتی در در ابعین حسینی
هفت تیم دو نفره از کارشناسان بهداشت محیط از صبح اربعین بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و ایستگاه های صلواتی نظارت کردند. نظارت بهداشتی ویژه این ایام از چهارشنبه شروع شده و تا روز دوشنبه ادامه خواهد داشت. در این طرح بازرسان بهداشت محیط بر اماکن تهیه و توزیه مواد غذایی مانند رستوران ها، اغذیه فروشی ها، صنف آبمیوه و بستنی، سوهان فروشی ها و ... نظارت می کنند ...

هفت تیم دو نفره از کارشناسان بهداشت محیط از صبح اربعین بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و ایستگاه های صلواتی نظارت کردند. نظارت بهداشتی ویژه این ایام از چهارشنبه شروع شده و تا روز دوشنبه ادامه خواهد داشت. در این طرح بازرسان بهداشت محیط بر اماکن تهیه و توزیه مواد غذایی مانند رستوران ها، اغذیه فروشی ها، صنف آبمیوه و بستنی، سوهان فروشی ها و ... نظارت می کنند. از دیگر اقدامات و فعالیت های این طرح می توان به نمونه گیری از آب و مواد غذایی، کلرسنجی و نظارت بر جمع آوری پسماند اشاره کرد.