چالش های بهداشتی صنف آبمیوه فروشان و کافی شاپ ها بررسی شد
جلسه بررسی مشکلات صنف آبمیوه فروشان و کافی شاپ ها به همّت اتاق اصناف واتحادیه آبمیوه و همکاری مرکز بهداشت شهرستان قم برگزار شد.

بنابر گزارش واحد مهندسی بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان قم ،طی هفته گذشته جلسه بررسی مشکلات بهداشتی صنف آبمیوه فروشان و کافی شاپ ها در اتاق اصناف وبا حضور آقای قربانیان ،رئیس اتحادیه آبمیوه و مهندس فروغی مسئول واحد بهداشت محیط شهرستان برگزار گردید.
در این جلسه قربانیان ، رئیس اتحادیه آبمیوه استان قم از راه اندازی کارگاه بسته بندی بهداشتی هویج در قم خبر داد .این کارگاه با توجه به مشکلات متعدد بهداشتی از قبیل : گندزدایی هویج و میوه ،وجود نتایج آزمایشگاهی دال بروجود آلودگی میکروبی ،مشکلات جانمایی و فضای اشغال شده برای سالم سازی و انبار هویج درمحل صنف ،با حمایت اتحادیه آبمیوه و همکاری مرکز بهداشت ،راه اندازی شده است .
گفتنی است ، کارگاه راه اندازی شده در قم ،دومین کارگاه بسته بندی بهداشتی هویج و میوه در سطح کشور پس از شهر مقدس مشهد می باشد.