انجام بیش از 13 هزار و پانصد اقدام در زمینه بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی مرکز بهداشت
بیش از 13 هزار و پانصد اقدام در زمینه بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی مرکز بهداشت صورت گرفت. از جمله این اقدامات انجام 4400 مورد بازرسی از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی، 1400 مورد بازرسی از اماکن عمومی و بین راهی و می باشد
بیش از 13 هزار و پانصد اقدام در زمینه بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی مرکز بهداشت صورت گرفت. از جمله این اقدامات انجام 4400 مورد بازرسی از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی، 1400 مورد بازرسی از اماکن عمومی و بین راهی و می باشد، که با انجام این بازرسی ها بیش از 11 هزار کیلو گرم مواد غذایی غیر قابل مصرف توقیف گردید. همچنین به دنبال بازرسی های انجام شده و با شناسایی اماکن و مراکز متخلف از مقررات بهداشتی تعداد 24 محل تعطیل و پلمب گردید. در این راستا حدود 6 هزار مورد سنجش سلامت مواد غذایی به صورت پرتابل و حدود 2700 مورد کلرسنجی آب مصرفی انجام شد.