واحد طرح و گسترش شبکه

 

حسین احسان امجدی

سمت : کارشناس مسئول توسعه شبکه و ارتقای سلامت

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت عمومی

شماره تماس :36632169

 

مهندس عبدالرضا زارعی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه(پزشک خانواده)

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی ارشد بهداشت حرفه‌ای

شماره تماس : 36610382

 

مهندس سید ابوالحسن کاظمی

سمت :کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت حرفه ای

 شماره تماس :36610382

 

مجید حاج مرادی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی آمار

شماره تماس : 36705752

 

مهندس محمدرضا جعفر نژاد متقیان

سمت : کارشناس گسترش شبکه 

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت حرفه ای

شماره تماس : 36705752

 

حامد بهرامی

سمت : مسئول واحد تجهیزات پزشکی

رشته و مدرک تحصیلی : کاردان تجهیزات پزشکی

 

مهندس فاطمه یوسفی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه(طرح تحول و نیروی انسانی)

رشته و مدرک تحصیلی: کارشناسی بهداشت محیط

شماره تماس : 36610598

 

مریم احمدلو

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : دیپلم بهیاری

شماره تماس : 36610598

 

 زهرا اسدی

سمت : کارشناس ثبت مرگ

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناس فناوری اطلاعات سلامت

شماره تماس : 36610382

 

  • 1395/01/14 - 08:11
  • 58
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تشدید نظارت و اخطار تعطیلی جهت مراکز غیربهداشتی عرضه مواد غذایی

استفاده از مواد اولیه مناسب و سالم و جلوگیری از الودگی مواد غذایی در مرحله تولید یکی از راههای تهیه و عرضه غذای سالم به مصرف کنندگان می باشد و یکی از مهمترین وظایف کارشناسان بهداشت محیط، نظارت بر مراکز تهیه و عرضه این مواد در سطح شهر و بخصوص در زمان تعطیلات و حضور مسافران از سراسر کشور در شهر مقدس قم می باشد.

استفاده از مواد اولیه مناسب و سالم و جلوگیری از  الودگی مواد غذایی در مرحله تولید یکی از راههای تهیه و عرضه غذای سالم به مصرف کنندگان می باشد و یکی از مهمترین وظایف کارشناسان بهداشت محیط، نظارت بر مراکز تهیه و عرضه این مواد در سطح شهر و بخصوص در زمان تعطیلات و حضور مسافران از سراسر کشور در شهر مقدس قم می باشد. در روز گذشته بازرسان مرکز بهداشت در نظارت بر مراکز تهیه شیرینی و سوهان پزی ، یک مورد شیرینی پزی در هسته مرکزی شهر را به دلیل عدم رعایت بهداشت شناسایی نموده و اقدام به تعطیلی کار، نظافت در حضور کارشناس، جمع آوری نزدیک به یک تن شیرینی و مواد اولیه ناسالم و پلمپ بعد از فرجه زمانی داده شده نمودند. این شیرینی پزی در محیطی بسیار غیربهداشتی و کثیف، با استفاده از مواد اولیه بدون مجوزهای لازم و تاریخ گذشته، استفاده مجدد از ضایعات شیرینی و استفاده از اشیاء غیرخوراکی در ئزیینات کیک، اقدام به تهیه شیرینی و عرضه می نمود که با معدوم سازی مواد تاریخ گذشته و ضایعات شیرینی و پلمپ این واحد صنفی از ادامه فعالیت آن جلوگیری بعمل آمد. همچنین در ادامه نظارتها در یکی از مراکز تهیه سوهان به دلیل وضعیت نامناسب دستگاههای همزن پاتیل پخت سوهان و عدم توجه متصدی مربوطه به فرسودگی قطعات این دستگاه و ریزش قطعه های تسمه فرسوده به داخل پاتیل اخطار تعطیلی در صورت عدم رفع نواقصی در مدت زمان اعلام شده صادر و به متصدی مربوطه آموزش های لازم ارائه گردید.   عرضه مواد غذایی گرم در صورت عدم رعایت اصول بهداشتی و نگهداری ناسالم غذا می تواند سلامت مصرف کننده را به مخاطره بیاندازد و اغذیه فروشی ها ، ساندویچی ها و فست فودها از جمله مراکزی می باشند که ملزم به رعایت مواد غذایی علاوه بر بهداشت فردی و محیط هستند . در روز گذشته و در نظارت بر این مراکز بازرسان مرکز بهداشت یک مورد ساندویچی را که اقدام به نگهداری جگرهای پخته به روشی ناصحیح واستفاده مجدد از آنها پس از فریز کردن آنها می نمود اخطار تعطیلی صادر و مقادیری جگر پخته شده مرغ و مواد غذایی ناسالم معدوم نمودند.

 

 



  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 23223
کلمات کلیدی