واحد طرح و گسترش شبکه

 

حسین احسان امجدی

سمت : کارشناس مسئول توسعه شبکه و ارتقای سلامت

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت عمومی

شماره تماس :36632169

 

مهندس عبدالرضا زارعی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه(پزشک خانواده)

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی ارشد بهداشت حرفه‌ای

شماره تماس : 36610382

 

مهندس سید ابوالحسن کاظمی

سمت :کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت حرفه ای

 شماره تماس :36610382

 

مجید حاج مرادی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی آمار

شماره تماس : 36705752

 

مهندس محمدرضا جعفر نژاد متقیان

سمت : کارشناس گسترش شبکه 

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت حرفه ای

شماره تماس : 36705752

 

حامد بهرامی

سمت : مسئول واحد تجهیزات پزشکی

رشته و مدرک تحصیلی : کاردان تجهیزات پزشکی

 

مهندس فاطمه یوسفی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه(طرح تحول و نیروی انسانی)

رشته و مدرک تحصیلی: کارشناسی بهداشت محیط

شماره تماس : 36610598

 

مریم احمدلو

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : دیپلم بهیاری

شماره تماس : 36610598

 

 زهرا اسدی

سمت : کارشناس ثبت مرگ

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناس فناوری اطلاعات سلامت

شماره تماس : 36610382

 

  • 1400/04/01 - 11:20
  • 80
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دغدغه ما واکسیناسیون دو گروه سنی است/نگران دانش آموزان هستیم

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، در ارتباط با روند واکسیناسیون سالمندان، گروه های آسیب پذیر و دانش آموزان، توضیحاتی ارائه داد.

علیرضا رئیسی، در نشست ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، گفت: نیاز ما به واکسن برای سه چهار هفته پیش رو است و دست ما در این مدت سه چهار هفته بسته است.

وی افزود: هدف نخست ما در برنامه واکسیناسیون، افراد ۷۰ سال به بالا برای تزریق دوز دوم است و همچنین افراد ۷۰ سال به بالا که جامانده اند.

رئیسی ادامه داد: از امروز ۱۵ هزار دوز واکسن به دانشگاه شهید بهشتی و ۱۱ هزار دوز نیز به هر کدام از دانشگاه‌های تهران و ایران تحویل می‌شود و انتظار داریم بعد از آن تمام کمبودها را در بحث واکسیناسیون ۷۰ سال به بالا به ما بدهید تا هر آنچه در این خصوص کم دارید، جبران شود.

وی گفت: پیشنهاد من این است که دیگر اسپوتنیک تحویل نگیریم چرا که اگر بگیریم باید دوز یک و دو را با هم تحویل بگیریم، در غیر این صورت کار خراب می‌شود.

رئیسی افزود: بحث واکسیناسیون تهران خیلی مهم است و باید مراکز تجمیعی را برای تزریق واکسن جامعه هدف با همان مقدار واکسنی که توزیع می‌شود سریع بازگشایی و شروع کنیم تا معطلی پیش نیاید.

وی ادامه داد: اکنون دو موضوع اصلی پیش رو داریم یکی واکسیناسیون افراد سالمند و دیگری گروه‌های آسیب پذیر است که باید واکسیناسیون آنها انجام شود.

رئیسی گفت: همچنین واکسیناسیون افراد بالای ۵۰ سال که ۸۶ درصد بیماری‌های زمینه‌ای را دارند در اولویت قرار گیرند. البته واکسیناسیون افراد زیر ۱۸ سال نیز برای ما خیلی مهم است و نباید از آن غافل شویم چرا که بحث بازگشایی مدارس را پیش رو داریم و مسلماً مدارس خیلی آسیب بالایی دارند و بازگشایی مدارس دغدغه خیلی بزرگی است.

وی افزود: ما در این خصوص نیازمند یک بسته هستیم و معلمان را باید واکسینه کنیم و همچنین رانندگان سرویس مدارس نیز باید واکسینه شوند و والدین نیز آموزش‌های لازم را ببیند، اما باید توجه داشته باشیم زیرساخت‌های ما خیلی مناسب نیست.

رئیسی گفت: ای کاش ۱۰ تا ۱۲ میلیون دوز واکسن از چین برای دانش آموزان می‌خریدیم اگر هم ۱۰ میلیون شدنی نبود حداقل ۵ میلیون نیاز داریم تا دانش آموزان در معرض خطر و آسیب پذیر را واکسینه کنیم و مدارس را باز کنیم و در واقع اصل را بر بازگشایی مدارس بگذاریم کما اینکه در آمریکا و کانادا دانش آموزان واکسینه می‌شوند.

وی ادامه داد: در واقع افراد ۵۰ سال به بالا و زیر ۱۸ سال دغدغه بعدی ما هستند و افراد ۲۰ سال به بالا و ۴۰ سال به بالا خیلی دغدغه و مشکل نداریم، البته بیماری‌های زمینه‌ای جز اولویت‌ها است، اما از عدم بازگشایی مدارس خیلی آسیب دیده ایم.

رئیسی افزود: برای افراد ۶۵ سال به بالا یک میلیون و ۸۰۰ هزار دوز واکسن نیاز داریم که یک میلیون آن باید با واکسن برکت و ۸۰۰ هزار تا نیز با واکسن وارداتی انجام شود. اما ۶۰ تا ۶۵ سال عدد بالایی است و بالای دو میلیون و ۶۰۰ هزار دوز واکسن نیاز داریم، بنابراین بهترین راه این است که به جای ۵ سال (فاصله سنی) دو سال به دو سال فراخوان داده شود.

وی گفت: توصیه من این است که مراکز تجمیعی را زیاد کنیم و جاهایی که تراکم جمعیت دارند، نیروها را بیشتر کنیم.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 44662

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید