واحد طرح و گسترش شبکه

 

حسین احسان امجدی

سمت : کارشناس مسئول توسعه شبکه و ارتقای سلامت

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت عمومی

شماره تماس :36632169

 

مهندس عبدالرضا زارعی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه(پزشک خانواده)

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی ارشد بهداشت حرفه‌ای

شماره تماس : 36610382

 

مهندس سید ابوالحسن کاظمی

سمت :کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت حرفه ای

 شماره تماس :36610382

 

مجید حاج مرادی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی آمار

شماره تماس : 36705752

 

مهندس محمدرضا جعفر نژاد متقیان

سمت : کارشناس گسترش شبکه 

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت حرفه ای

شماره تماس : 36705752

 

حامد بهرامی

سمت : مسئول واحد تجهیزات پزشکی

رشته و مدرک تحصیلی : کاردان تجهیزات پزشکی

 

مهندس فاطمه یوسفی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه(طرح تحول و نیروی انسانی)

رشته و مدرک تحصیلی: کارشناسی بهداشت محیط

شماره تماس : 36610598

 

مریم احمدلو

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : دیپلم بهیاری

شماره تماس : 36610598

 

 زهرا اسدی

سمت : کارشناس ثبت مرگ

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناس فناوری اطلاعات سلامت

شماره تماس : 36610382

 

  • 1403/05/27 - 09:19
  • 115
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو

سلامت در اربعین حسینی/ بخش یک

در آستانه اربعین سید و سالار شهیدان، حضرت امام حسین(ع) که هرساله با موج عظیم شرکت زائران آستان مقدسش همراه است، نکات بهداشتی ضروری برای حفظ سلامت شرکت کنندگان در این آئین معنوی را با هم مرور می کنیم:

 

  1. شستن صحیح و مکرر دست ‌ها با آب و صابون یا استفاده از شوینده‌های با پایه الکل الزامی است.
  2. هنگام عطسه و سرفه کردن از دستمال کاغذی و در صورت نبود دسترسی، از آرنج خمیده استفاده شود.
  3. از تماس دست‌‌ها با چشم، بینی و دهان قبل از شستشو یا ضدعفونی دست ها پرهیز شود.
  4. در ‌صورت مشاهده علایم بیماری و سرماخوردگی به مراکز خدمات جامع سلامت در داخل کشور و مراکز بهداشتی درمانی یا درمانگاه های فعال ایرانی در عراق مراجعه شود.
  5. از خوردن سالاد و سبزی های خام بدون سالم سازی خودداری کنید.
  6. میوه ها را قبل از مصرف با دقت با آب سالم شست و شو دهید.
  7. از مصرف لبنیات غیر پاستوریزه به ویژه پنیر و کره و شیر محلی خودداری کنید.
  8. قبل از مصرف مواد غذایی کنسرو شده، به مدت 20 دقیقه کنسرو را بجوشانید.
  9. از مصرف کنسروهای باد کرده، زنگ زده، سوراخ شده و کنسروهایی که مواد داخل آن بوی نامطبوع دارد، خودداری کنید.
  10. غذاهای پخته شده نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری شود و بیشتر از یک بار نباید گرم شود.
  11. در صورت حمل غذای پخته شده به صورت جمعی، نگهداری غذا در محیط گرمخانه ای ضرورت دارد، در غیر این صورت از جابجایی و حمل آن بیش از دو ساعت خودداری شود.
  12. به دلیل گرمی هوا و جلوگیری از مسمومیت و گرمازدگی، از دوغ های پاستوریزه بسته بندی شده استفاده کنید.
  13. برای جلوگیری از مسمومیت غذایی، از ماست (کم چرب و پاستوریزه)، لیمو ترش و یا آبلیمو همراه با غذا استفاده کنید.
  14. برای جلوگیری از کم آبی و یبوست مقادیر مناسبی آب (ترجیحا آب بسته بندی) همراه داشته باشید.
  15. از مصرف یخ هایی که در شرایط غیر بهداشتی و روی زمین نگهداری و خرد می شود، خودداری کنید.
  16. برای مسواک زدن باید از آب سالم مانند آب بسته بندی شده و یا آب شبکه استفاده کنید.
  17. در مسیر پیاده روی، از آب چشمه، نهر و رودخانه برای آشامیدن استفاده نکنید.
  18. آب باقیمانده در بطری ها را در پشت شیشه و زیر تابش نور خورشید قرار ندهید.
  19. از نوشیدن چای و مایعات داغ در لیوان های یک بار مصرف شفاف خودداری کنید.
  20. در طول مسیر پیاده روی، به عنوان تنقلات، مقداری آجیل مثل نخودچی کشمش، خرما، انجیر خشک، مغز دانه های روغنی و لیموترش به همراه داشته باشید.
  • گروه خبری : اسلایدشو
  • کد خبر : 61879