واحد طرح و گسترش شبکه

 

حسین احسان امجدی

سمت : کارشناس مسئول توسعه شبکه و ارتقای سلامت

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت عمومی

شماره تماس :36632169

 

مهندس عبدالرضا زارعی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه(پزشک خانواده)

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی ارشد بهداشت حرفه‌ای

شماره تماس : 36610382

 

مهندس سید ابوالحسن کاظمی

سمت :کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت حرفه ای

 شماره تماس :36610382

 

مجید حاج مرادی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی آمار

شماره تماس : 36705752

 

مهندس محمدرضا جعفر نژاد متقیان

سمت : کارشناس گسترش شبکه 

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت حرفه ای

شماره تماس : 36705752

 

حامد بهرامی

سمت : مسئول واحد تجهیزات پزشکی

رشته و مدرک تحصیلی : کاردان تجهیزات پزشکی

 

مهندس فاطمه یوسفی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه(طرح تحول و نیروی انسانی)

رشته و مدرک تحصیلی: کارشناسی بهداشت محیط

شماره تماس : 36610598

 

مریم احمدلو

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : دیپلم بهیاری

شماره تماس : 36610598

 

 زهرا اسدی

سمت : کارشناس ثبت مرگ

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناس فناوری اطلاعات سلامت

شماره تماس : 36610382

 

  • 1395/03/23 - 09:01
  • 70
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرح تشدید نظارتهای بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان

طرح تشدید نظارتهای بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان آغاز گردید. در این طرح که علاوه بر نظارهای عادی مرکز بهداشت، از روز اول ماه رمضان با استقرار 6 تیم از کارشناسان بهداشت محیط قبل و بعد از افطار اجرا می گردد4 تیم از صبح تا افطار در سطح شهر و ستاد فعال خواهد بود و 2 تیم از ساعت 22 لغایت 2 بامداد در سطح شهر به فعالیت خواهند پرداخت. همچنین در صورت بروز هرگونه مشکل، پیگیری شکایت فوری و یا بروز و طغیان بیماری، یک تیم ستادی به حالت آنکال بصورت فوریتی به پیگیری و رسیدگی مورد خواهد پرداخت.


طرح تشدید نظارتهای بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان  آغاز گردید. در این طرح که علاوه بر نظارهای عادی مرکز بهداشت، از روز اول ماه رمضان با استقرار 6 تیم از کارشناسان بهداشت محیط قبل و بعد از افطار اجرا می گردد4 تیم از صبح تا افطار در سطح شهر و ستاد فعال خواهد بود و 2 تیم از ساعت 22 لغایت 2 بامداد در سطح شهر به فعالیت خواهند پرداخت. همچنین در صورت بروز هرگونه مشکل، پیگیری شکایت فوری و یا بروز و طغیان بیماری، یک تیم ستادی به حالت آنکال بصورت فوریتی به پیگیری و رسیدگی مورد خواهد پرداخت.
در طرح تشدید بازرسی ها در ماه رمضان علاوه بر نظارت بر کلیه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی حساس طبق برنامه اجرایی بازرسین از مناطق شهری و خارج شهری  بصورت ویژه موارد ذیل توسط این اکیپ ها بررسی و پیگیری دقیق خواهد شد:
1.  استفاده کننده از ظروف یکبار مصرف پلی استایرن جهت غذاهای داغ و با چربی پیوسته ممنوع بوده به عنوان جایگزینی آن ظروف یکبار مصرف بر پایه گیاهی می باشد.
2.  نمونه برداری مواد غذایی  به صورت هدفمند از سبزی ،  سالاد سروشده ، همبرگر ، کباب کوبیده ، جوجه کباب ، بستنی، لبنیات ، شیرینی جات سنتی و صنعتی و ...  از نظر میکروبی و شیمیایی
3.  در صورت گزارش موارد طغیانهای ناشی از آب وغذا و یا موارد تهدید علیه بهداشت عمومی می بایست بلافاصله طبق دستورالعمل مربوطه اقدام گردیده و پیگیری جدی به عمل آید.
4.  در صورت مشاهده دستفروشان و دوره گردان مواد غذایی فسادپذیر و آماده مصرف با شهرداری تماس و پیگیری لازم جهت جمع آوری آن
در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی همشهریان گرامی می توانند با سامانه رایگان 190 تماس حاصل نموده و گزارش نمایند.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 24099
کلمات کلیدی