واحد طرح و گسترش شبکه

 

حسین احسان امجدی

سمت : کارشناس مسئول توسعه شبکه و ارتقای سلامت

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت عمومی

شماره تماس :36632169

 

مهندس عبدالرضا زارعی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه(پزشک خانواده)

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی ارشد بهداشت حرفه‌ای

شماره تماس : 36610382

 

مهندس سید ابوالحسن کاظمی

سمت :کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت حرفه ای

 شماره تماس :36610382

 

مجید حاج مرادی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی آمار

شماره تماس : 36705752

 

مهندس محمدرضا جعفر نژاد متقیان

سمت : کارشناس گسترش شبکه 

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت حرفه ای

شماره تماس : 36705752

 

حامد بهرامی

سمت : مسئول واحد تجهیزات پزشکی

رشته و مدرک تحصیلی : کاردان تجهیزات پزشکی

 

مهندس فاطمه یوسفی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه(طرح تحول و نیروی انسانی)

رشته و مدرک تحصیلی: کارشناسی بهداشت محیط

شماره تماس : 36610598

 

مریم احمدلو

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : دیپلم بهیاری

شماره تماس : 36610598

 

 زهرا اسدی

سمت : کارشناس ثبت مرگ

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناس فناوری اطلاعات سلامت

شماره تماس : 36610382

 

  • 1397/03/30 - 09:17
  • 69
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

همکاری واحد بهداشت محیط مرکز شهرستان قم و اتاق اصناف اتحادیه های خواربار فروشی ،بنکدار و نانوایی

جمع آوری نان های بسته بندی فاقد مشخصات بهداشتی از سوپرمارکتها وخواربار فروشی ها

بدین منظور جلسه ای درمورخ 97/03/29 با حضور نماینده اتاق اصناف ، اتحادیه خواربارفروشان ،بنکداران ،نانوایان در محل مرکز بهداشت شهرستان برگزار گردید.مقرر گردید اتحادیه خواربارفروشان و بنکداران نسبت به اطلاع رسانی به اعضای خود نسبت به ممنوعیت عرضه نان های بسته بندی فاقد مشخصات بهداشتی و نحوه صحیح و بهداشتی  نگهداری نان به مدت یک هفته  اطلاع رسانی نمایند . ضمنا اتحادیه نانوایان نیز در این خصوص به اعضای مربوطه اطلاع رسانی مینماید . همچنین مقرر گردید بعد از مهلت تعیین شده کارشناسان بهداشت محیط با همکاری اتاق اصناف و سایر ارگانهای ذیربط به منظور حفظ سلامت شهروندان عزیز، توقیف و بسته بندی نان های بدون مشخصات بهداشتی اقدام نمایند و متخلفین جهت پیگیری پرونده به مراجع قضایی معرفی گردند .

مشخصات بهداشتی الزامی جهت درج بر روی بسته بندی نان :

- نام محصول

-تاریخ تولید و انقضا

-پروانه ساخت

-آدرس ونشانی کارگاه تولیدی 

 

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 29672
کلمات کلیدی