پایان نظارتهای بهداشتی کارشناسان بهداشت محیط با بیش از 451 بازدید از اماکن تهیه وتوزیع مواد غذایی واماکن عمومی در شبهای لیالی قدر
در طول شبهای قدر با توجه به برگزاری مراسم احیاء و توزیع نذورات در مساجد ،تکایا،ایستگاه های صلواتی واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان در راستای حفظ و ارتقاء سلامت زائرین و مومنین و به منظور رعایت ضوابط بهداشتی از جمله رعایت بهداشت فردی ، محیطی و مواد غذایی در اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی طرح تشدید نظارت و بازدیدهای ویژه شبانه خود را از تاریخ 04/04/1395 لغایت 08/04/1395 با حضور 14 کارشناس بهداشت محیط در قالب 7 تیم در محدوده حرم مطهر ، جمکران ، مصلی ، کوه خضر و... آغاز نمودند.
در طول شبهای قدر با توجه به برگزاری مراسم احیاء و توزیع نذورات در مساجد ،تکایا،ایستگاه های صلواتی واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان در راستای حفظ و ارتقاء سلامت زائرین و مومنین و به منظور رعایت ضوابط بهداشتی از جمله رعایت بهداشت فردی ، محیطی و مواد غذایی در اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی طرح تشدید نظارت و بازدیدهای ویژه شبانه خود را از تاریخ 04/04/1395 لغایت 08/04/1395 با حضور 14 کارشناس بهداشت محیط در قالب 7 تیم در محدوده حرم مطهر ، جمکران ، مصلی ، کوه خضر و... آغاز نمودند. در طی این مدت از 394 مرکز تهیه،توزیع و فروش مواد غذایی 57 امکنه عمومی و 33 ایستگاه صلواتی و5 سرویس بهداشتی و منابع آب بازدید بعمل آمد . لاز م به ذکر است در این راستا 98 مورد کلرسنجی و 15400 لیتر ضدعفونی آب آشامیدنی ، 5 مورد نمونه برداری از مواد غذایی و 35 مورد یدسنجی انجام و مقدار 416.5 کیلوگرم مواد غذایی غیربهداشتی کشف و معدوم گردید.
همچنین طی نظارتهای انجام شده، بازرسان بهداشت محیط نسبت به 2 مورد اصلاح در محل مراکز تهیه و توزیع غیر بهداشتی و صدور 6 مورد اخطار تعطیل و 24 مورد رسیدگی به شکایات و 13 مورد برخورد با دستفروشان متخلف نیز اقدام نمودند.