واحد طرح و گسترش شبکه

 

حسین احسان امجدی

سمت : کارشناس مسئول توسعه شبکه و ارتقای سلامت

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت عمومی

شماره تماس :36632169

 

مهندس عبدالرضا زارعی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه(پزشک خانواده)

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی ارشد بهداشت حرفه‌ای

شماره تماس : 36610382

 

مهندس سید ابوالحسن کاظمی

سمت :کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت حرفه ای

 شماره تماس :36610382

 

مجید حاج مرادی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی آمار

شماره تماس : 36705752

 

مهندس محمدرضا جعفر نژاد متقیان

سمت : کارشناس گسترش شبکه 

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت حرفه ای

شماره تماس : 36705752

 

حامد بهرامی

سمت : مسئول واحد تجهیزات پزشکی

رشته و مدرک تحصیلی : کاردان تجهیزات پزشکی

 

مهندس فاطمه یوسفی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه(طرح تحول و نیروی انسانی)

رشته و مدرک تحصیلی: کارشناسی بهداشت محیط

شماره تماس : 36610598

 

مریم احمدلو

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : دیپلم بهیاری

شماره تماس : 36610598

 

 زهرا اسدی

سمت : کارشناس ثبت مرگ

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناس فناوری اطلاعات سلامت

شماره تماس : 36610382

 

  • 1399/03/18 - 09:19
  • 180
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

یک رستوران معروف در محدوده دستگرد پلمپ شد

این رستوران که در چند روز قبل به علت عدم رعایت بهداشت فردی ومواد غذایی پلمب شده بود و مدیر مجموعه متعهد شده که فقط بعداز رفع نواقص می تواند امکنه را بازگشایی نماید ولی متاسفانه در بازدید مجددی که توسط اکیپ بازرسان بهداشتی صورت گرفت همچنان نواقص به قوت خود باقی بود که روز گذشته توسط کارشناسان بهداشت محیط پلمب گردید.

 

پلمب  رستوران معروف در محدوده دستگرد به علت عدم رعایت بهداشت فردی

یک رستوران معروف در محدوده دستگرد پلمپ شد. این رستوران که در چند روز قبل به علت عدم رعایت بهداشت فردی ومواد غذایی پلمب شده بود و مدیر مجموعه متعهد شده که فقط بعداز رفع نواقص می تواند امکنه را بازگشایی نماید ولی متاسفانه در بازدید مجددی که توسط اکیپ بازرسان بهداشتی صورت گرفت همچنان نواقص به قوت خود باقی بود که روز گذشته توسط کارشناسان بهداشت محیط پلمب گردید.

از جمله نواقص بهداشتی این رستوران می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

مخدوش کردن تاریخ مواد غذایی تاریخ گذشته توسط مدیر رستوران و استفاده از آنها

استفاده از کارگرانی که در دستانشان زخم روباز مشاهده می شد

عدم رعایت بهداشت فردی و عدم استفاده از روپوش توسط کارگران

استفاده از مواد اولیه فاقد مشخصات بهداشتی

استفاده و وجود مقادیر زیادی آب لیموی کپک زده

استفاده از ظروف آلوده جهت انتقال مواد غذایی و ...

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 36296