واحد طرح و گسترش شبکه

 

حسین احسان امجدی

سمت : کارشناس مسئول توسعه شبکه و ارتقای سلامت

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت عمومی

شماره تماس :36632169

 

مهندس عبدالرضا زارعی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه(پزشک خانواده)

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی ارشد بهداشت حرفه‌ای

شماره تماس : 36610382

 

مهندس سید ابوالحسن کاظمی

سمت :کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت حرفه ای

 شماره تماس :36610382

 

مجید حاج مرادی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی آمار

شماره تماس : 36705752

 

مهندس محمدرضا جعفر نژاد متقیان

سمت : کارشناس گسترش شبکه 

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت حرفه ای

شماره تماس : 36705752

 

حامد بهرامی

سمت : مسئول واحد تجهیزات پزشکی

رشته و مدرک تحصیلی : کاردان تجهیزات پزشکی

 

مهندس فاطمه یوسفی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه(طرح تحول و نیروی انسانی)

رشته و مدرک تحصیلی: کارشناسی بهداشت محیط

شماره تماس : 36610598

 

مریم احمدلو

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : دیپلم بهیاری

شماره تماس : 36610598

 

 زهرا اسدی

سمت : کارشناس ثبت مرگ

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناس فناوری اطلاعات سلامت

شماره تماس : 36610382

 

  • 1403/03/18 - 08:23
  • 41
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روز جهانی ایمنی مواد غذایی

با شعار برای حوادث ناشی از مواد غذایی ناسالم آماده شوید

 
����روز جهانی ایمنی غذا در 7 ژوئن 2024 توجه را به حوادث ایمنی مواد غذایی جلب می کند. موضوع امسال بر اهمیت آمادگی برای حوادث ایمنی غذا، صرف نظر از اینکه چقدر خفیف یا شدید باشد، تأکید می کند.
 
����حوادث ایمنی مواد غذایی شرایطی هستند که در آن خطر سلامتی بالقوه یا تایید شده مرتبط با مصرف غذا وجود دارد. 
 
����هر ساله، از هر ده نفر در جهان یک نفر به دلیل مواد غذایی آلوده بیمار می شوند. 
 
����بیش از 200 بیماری، در اثر خوردن غذای آلوده ایجاد می شوند. 
 
����کودکان زیر ۵ سال، بیش از ۴۰درصد بار بیماری های ناشی از غذای آلوده را حمل می کنند. 
 
❇️حوادث ایمنی مواد غذایی شرایطی هستند که در آن خطر سلامتی بالقوه یا تایید شده مرتبط با مصرف غذا وجود دارد. به عنوان مثال، یک حادثه غذایی ممکن است به دلایل تصادفی، کنترل ناکافی، تقلب در مواد غذایی یا رویدادهای طبیعی رخ دهد. در حالی که آمادگی برای مدیریت حوادث ایمنی مواد غذایی مستلزم تلاش های اختصاصی از سوی سیاست گذاران، مقامات ایمنی مواد غذایی، کشاورزان و شرکتهای تجاری مواد غذایی است، مصرف کنندگان نیز می توانند نقش فعالی در این زمینه ایفا کنند.
 
 
┈┈••✾••••••••✾••┈┈
روابط عمومی مرکز بهداشت شماره یک
  • گروه خبری : اطلاعیه و رویداد ها
  • کد خبر : 61401