واحد طرح و گسترش شبکه

 

حسین احسان امجدی

سمت : کارشناس مسئول توسعه شبکه و ارتقای سلامت

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت عمومی

شماره تماس :36632169

 

مهندس عبدالرضا زارعی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه(پزشک خانواده)

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی ارشد بهداشت حرفه‌ای

شماره تماس : 36610382

 

مهندس سید ابوالحسن کاظمی

سمت :کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت حرفه ای

 شماره تماس :36610382

 

مجید حاج مرادی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی آمار

شماره تماس : 36705752

 

مهندس محمدرضا جعفر نژاد متقیان

سمت : کارشناس گسترش شبکه 

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت حرفه ای

شماره تماس : 36705752

 

حامد بهرامی

سمت : مسئول واحد تجهیزات پزشکی

رشته و مدرک تحصیلی : کاردان تجهیزات پزشکی

 

مهندس فاطمه یوسفی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه(طرح تحول و نیروی انسانی)

رشته و مدرک تحصیلی: کارشناسی بهداشت محیط

شماره تماس : 36610598

 

مریم احمدلو

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : دیپلم بهیاری

شماره تماس : 36610598

 

 زهرا اسدی

سمت : کارشناس ثبت مرگ

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناس فناوری اطلاعات سلامت

شماره تماس : 36610382

 

  • 1398/12/11 - 10:44
  • 157
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

ضدعفونی کننده های مناسب خانگی

مسئله‌ای که ترس از ویروس کرونا را بالا برده است، سرعت انتقال و شیوع آن است. ویروس کرونا از ویروس‌های مقاومی است که طول عمر به نسبت بالایی دارد. طبق نتایج تحقیقات ویروس کرونا به مدت تقریباً ۹ روز روی انواع سطوح فلزی، چوبی، پلاستیکی و … ماندگار است.

<![if gte mso 9]> <![endif]><![if gte mso 9]> <![endif]><![if gte mso 9]> <![endif]><![if gte mso 10]> <! /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:Arial; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} > <![endif]>

 

مسئله‌ای که ترس از این ویروس را بالا برده است، سرعت انتقال و شیوع آن است. ویروس کرونا از ویروس‌های مقاومی است که طول عمر به نسبت بالایی دارد. طبق نتایج تحقیقات ویروس کرونا به مدت تقریباً ۹ روز روی انواع سطوح فلزی، چوبی، پلاستیکی و … ماندگار است.

محمدحسین باباخانی کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت در خصوص ضدعفونی کننده های مناسب خانگی گفت: اولین نکته ای که مردم هنگام استفاده از ضدعفونی کنندها باید در نظر داشته باشند وجود پروانه ساخت و تاریخ انقضاء محصول می باشد که ما برای مصارف خانگی سه مورد ضدعفونی کننده را به توصیه سازمان جهانی بهداشت و وزارت بهداشت به مردم معرفی می کنیم که اثر دهی بسیار خوبی نیز دارند.وی برای ضدعفونی کردن سطوح از جمله آشپزخانه، ظروف، دستگیره در، نرده پله ها، در ورودی، کف منازل، دیوارها و سرویس های بهداشتی محلول سفیدکننده خانگی را معرفی کرد و گفت: منازل هر ٢۴ ساعت یکبار نیاز به ضدعفونی کردن دارند، مردم باید توجه داشته باشند غلظت محلول های ضدعفونی کننده باید مناسب باشد و بهترین غلظت جهت ضدعفونی کردن ترکیب یک لیوان سفید کننده با ١٠ لیتر آب که حتما آب مورد استفاده باید سرد باشد زیرا آب گرم خاصیت ضدعفونی کردن محلول را از بین می برد و این محلول حداقل باید به مدت ٣٠ دقیقه روی سطوح باقی بماند.

باباخانی در ادامه افزود: مردم هنگام استفاده از این محلول جهت جلوگیری از بروز مشکل تنفسی باید پنجره ها را باز نگه داشته تا منزل تهویه مناسب داشته باشد و همچنین ماده سفید کننده را تحت هیچ شرایطی با سایر مواد شوینده ترکیب نکنند و هنگام ضدعفونی کردن سرویس های بهداشتی ابتدا سیفون را کشیده و یا با آب شستشو شود و سپس محلول تهیه شده استفاده شود.

این کارشناس بهداشت محیط ضدعفونی گوشی های تلفن همراه، تبلت ها، دستگاه های فشار سنج، تجهیزات رایانه ای، مبل و تشک توصیه به استفاده از محلول های با پایه الکل اتانول که در حال حاضر به دو صورت صنعتی و طبی در بازار وجود دارد معرفی کرد و افزود: مردم جهت استفاده از این محلول باید سه پیمانه الکل را با یک پیمانه آب مخلوط کرده و سپس مورد استفاده قرار دهند.

باباخانی سومین ماده ضدعفونی کننده را محلول های ضدعفونی کننده میوه و سبزیجات معرفی کرد و گفت: این محلول به راحتی در سوپرمارکت ها و داروخانه ها در دسترس مردم می باشد که مناسب ترین غلظت جهت ضدعفونی کردن نیم لیوان از محلول در ١٠ لیتر آب می باشد.

وی تصریح کرد: این محلول کاربرد های زیادی دارد خصوصا برای افرادی که به محلول سفیدکننده حساسیت دارند می توانند از محلول فوق جهت ضدعفونی کردن سطوح استفاده کنند و همچنین این محلول جهت ضدعفونی کردن لباس، ملحفه و ظروف بیماران مبتلا به کرونا، اسباب بازی کودکان، میوه و سبزیجات استفاده می شود که جهت ضدعفونی کردن باید اشیا یا میوه و سبزی، به مدت ١۵ دقیقه در محلول باقی مانده و سپس شستشو شود.

 

در ادامه گفتگو باباخانی برای ضدعفونی کردن مواد غذایی خشک از جمله آجیل گفت: روش مطمئنی جهت ضدعفونی کردن مواد غذایی خشک وجود ندارد، بهترین کار استفاده از مواد غذایی بسته بندی شده می باشد و یا مواد غذایی پس از گذشت ٩ روز از زمان خرید مصرف شود.

وی در پایان گفت: مردم در استفاده از مواد ضدعفونی کننده افراط و تفریط نکنند و توجه داشته باشند محلول سازی هر سه ماده باید به میزان گفته شده و به صورت روزانه انجام شود تا خاصیت ضدعفونی کننده مواد حفظ گردد، ما نیز امیدواریم با رعایت نکات بهداشتی شاهد کاهش شیوع این ویروس در استان باشیم

 

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 35434
کلمات کلیدی