واحد طرح و گسترش شبکه

 

حسین احسان امجدی

سمت : کارشناس مسئول توسعه شبکه و ارتقای سلامت

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت عمومی

شماره تماس :36632169

 

مهندس عبدالرضا زارعی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه(پزشک خانواده)

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی ارشد بهداشت حرفه‌ای

شماره تماس : 36610382

 

مهندس سید ابوالحسن کاظمی

سمت :کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت حرفه ای

 شماره تماس :36610382

 

مجید حاج مرادی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی آمار

شماره تماس : 36705752

 

مهندس محمدرضا جعفر نژاد متقیان

سمت : کارشناس گسترش شبکه 

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت حرفه ای

شماره تماس : 36705752

 

حامد بهرامی

سمت : مسئول واحد تجهیزات پزشکی

رشته و مدرک تحصیلی : کاردان تجهیزات پزشکی

 

مهندس فاطمه یوسفی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه(طرح تحول و نیروی انسانی)

رشته و مدرک تحصیلی: کارشناسی بهداشت محیط

شماره تماس : 36610598

 

مریم احمدلو

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : دیپلم بهیاری

شماره تماس : 36610598

 

 زهرا اسدی

سمت : کارشناس ثبت مرگ

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناس فناوری اطلاعات سلامت

شماره تماس : 36610382

 

  • 1400/07/14 - 12:45
  • 120
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

واکسن نزدن، زنجیره انتقال ویروس کرونا را به یکدیگر متصل می‌کند

نیک پورگفت: واکسن نزدن باعث می‌شود زنجیره‌های انتقال ویروس به‌سرعت به یکدیگر متصل شوند و بار دیگر شاهد طغیان ویروس کرونا می‌شویم.

محمد نیک‌پور مدیرگروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت قم  گفت: واکسیناسیون کرونا باید در زمانی انجام شود که کمترین بار بیماری وجود دارد، در حال حاضر ابتلا به ویروس کرونا نسبت به یک ماه گذشته کاهش یافته و حالت نزولی به خود گرفته است.

مدیرگروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت قم عنوان کرد: هر چه بار ویروسی در جامعه کاهش یابد، واکسیناسیون اثرگذاری بالاتری برای ایمنی جمعی دارد.

او ادامه داد: در استان قم باید حدود ۲۰ درصد دیگر شهروندان واکسینه شوند تا به حداقل پوشش ضروری واکسیناسیون دست پیدا کنیم.

نیک پور بیان کرد: چند سویه جدید از ویروس کرونا در حال گسترش در جهان است و ممکن است به‌زودی وارد کشور شود؛ قبل از ورود سویه‌های جدید باید پوشش حداقلی واکسیناسیون در کشور صورت گیرد تا ایمنی لازم ایجاد شود.

مدیرگروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت قم یادآورشد: واکسیناسیون در شرایطی در حال انجام است که مقداری از محدودیت‌های جامعه برداشته شده است؛ برداشته شدن محدودیت‌ها خطر ابتلا به ویروس را افزایش می‌دهد و باید با تکمیل واکسیناسیون، جامعه از خطرات بعدی ویروس کرونا مصون شود.

او افزود: از سوی دیگر با توجه به این‌که بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها نیز محتمل است، عدم واکسیناسیون ممکن است برخی افراد حساس جامعه را در معرض خطر قرار دهد.

مدیرگروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت قم از شهروندان درخواست کرد: تزریق واکسن کرونا را جدی بگیرند و ۲ دز واکسن را تزریق کنند تا حداکثر پوشش ایمنی در افراد ایجاد شود.

به گفته نیک پور، با همکاری که بین ارگان‌های مختلف انجام شد، به‌زودی پوشش قابل قبولی از واکسیناسیون در قم محقق و در حال حاضر طرح واکسیناسیون در ۱۸ مرکز در سطح شهر قم انجام می‌شود.

وضعیت کرونایی قم که از ۲۳ تیرماه امسال در وضعیت قرمز از نظر شیوع کرونا قرار گرفته بود، براساس رنگ‌بندی اپلیکیشن ماسک، از بیستم شهریورماه جاری وارد مناطق پرخطر و نارنجی کرونایی شده است.

ویروس کرونا موجب بیماری عفونی «کووید۱۹» می‌شود و این ویروس ۲۴ آذر ۱۳۹۸ در شهر «ووهان» واقع در مرکز کشور چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۹ دی ۱۳۹۸ به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

«کرونا»، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راه‌های انتقال آن عطسه، سرفه، دست دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه می‌کنند، افراد علاوه بر پرهیز از دست‌دادن، روبوسی و حضور در مرکز‌های عمومی؛ به هنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.

برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا؛ رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی همچون استفاده از «ماسک» و «فاصله‌گذاری اجتماعی» توصیه شده است.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و برای کسب آخرین اخبار دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

همه ایرانیان می‌توانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 47577
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید