واحد طرح و گسترش شبکه

 

حسین احسان امجدی

سمت : کارشناس مسئول توسعه شبکه و ارتقای سلامت

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت عمومی

شماره تماس :36632169

 

مهندس عبدالرضا زارعی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه(پزشک خانواده)

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی ارشد بهداشت حرفه‌ای

شماره تماس : 36610382

 

مهندس سید ابوالحسن کاظمی

سمت :کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت حرفه ای

 شماره تماس :36610382

 

مجید حاج مرادی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی آمار

شماره تماس : 36705752

 

مهندس محمدرضا جعفر نژاد متقیان

سمت : کارشناس گسترش شبکه 

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت حرفه ای

شماره تماس : 36705752

 

حامد بهرامی

سمت : مسئول واحد تجهیزات پزشکی

رشته و مدرک تحصیلی : کاردان تجهیزات پزشکی

 

مهندس فاطمه یوسفی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه(طرح تحول و نیروی انسانی)

رشته و مدرک تحصیلی: کارشناسی بهداشت محیط

شماره تماس : 36610598

 

مریم احمدلو

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : دیپلم بهیاری

شماره تماس : 36610598

 

 زهرا اسدی

سمت : کارشناس ثبت مرگ

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناس فناوری اطلاعات سلامت

شماره تماس : 36610382

 

  • 1403/04/10 - 10:50
  • 33
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

چه کنیم تا در فصل تابستان دچار کم آبی نشویم ؟

چه کنیم تا در فصل تابستان دچار کم آبی نشویم ؟
 
*حتی المقدور کمتر در معرض هوای گرم خصوصاً تابش مستقیم نور آفتاب قرار گیرید و در صورتیکه مجبور به فعالیت در فضای باز می باشید استفاده از کلاه، لباس سبک، کرم ضد آفتاب و پوشش کامل بدن توصیه می شود.
 
*آب فراوان بنوشید. نوشیدن حداقل 8 لیوان آب و مایعات در روز لازم است.
 
*نوشیدنی هایی مثل قهوه و نوشابه های گازدار که حاوی کافئین می باشند را جایگزین آب ننمایید .
 
*استفاده مداوم از میوه ها و سبزیها به دلیل دارا بودن آب فراوان و فیبر نقش بسیار مهمی در پیشگیری از کم آبی یبوست و جبران الکترولیتهای از دست رفته حاصل از تعریق دارند .
 
*مهمترین املاحی که همراه با آب در فرآیند تعریق از بدن دفع می شوند سدیم، پتاسیم و منیزیوم می باشد. لذا استفاده از منابع غنی از پتاسیم شامل میوه ها و سبزیجاتی مانند موز، هندوانه، طالبی، مرکبات، آلو، توت فرنگی، خیار،سبزیجات برگ سبز و قرمز و بنفش مانند اسفناج، چغندر، گوجه فرنگی، کلم بروکلی، هویج، لوبیا و غذاهای با طبع سرد مثل غذاهای دریایی بیشتر توصیه می شود.
 
*استفاده از غذاهای سنتی مانند مخلوط ماست و خیار و افزودن سبزیجات، گردو و کشمش می تواند یک غذای مناسب در این فصل می باشد .
 
*درصورتیکه فردی دچار گرمازدگی شد شخص را سریعاً به منطقه خنک و سایه منتقل کنید .
 
*استفاده از یک وان آب سرد، دوش گرفتن و پاشویه با آب سرد، نوشیدن مایعات زیاد و خنک و حاوی نمک و نهایتاً انتقال به بیمارستان توصیه می شود .
 
*مصرف نوشابه های گازدار و نوشیدنی هایی مثل قهوه را در تابستان باید محدود کرد، زیرا کافئین نیاز بدن به مایعات را بیشتر می کند.
 
*مصرف ماست و خیار به همراه غذا سبب خنکی می شود.
 
*در فصل گرما شربت آب لیمو، خاکشیر، سکنجبین، عرق کاسنی، همچنین شیر کم چرب، دوغ و سایر آب میوه های طبیعی را در رژیم غذایی روزانه خود جای دهید.
 
*نکته : هنگام گرما تمایل به نوشیدن مایعات خیلی خنک زیاد است اما نوشیدن آب یخ ممکن است در زمان مصرف باعث رفع تشنگی شود ولی عوارض گوارشی را به همراه دارد.
 
 
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
����روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو شهرستان قم
  • گروه خبری : اطلاعیه و رویداد ها
  • کد خبر : 61589