محتوای شماره دو
محتوای آموزشی برای زائرین و موکب داران و مدیران کاروانهای زیارتی اربعین ۱۴۰۳
◾️رعایت عدم استعمال دخانیات به دلیل تاثیر آن بر تضعیف سیستم ایمنی بدن و مستعد نمودن افراد در ابتلا به ویروس الزامی است .
◾️از خوردن سالاد و سبزی جات خام بدون سالمسازی خودداری کنید.
◾️میوه ها قبل از مصرف حتما خوب شسته و سالمسازی شوند.
◾️از مصرف لبنیات غیر پاستوریزه به ویژه پنیر و کره و شیر محلی غیر پاستوریزه خودداری کنید.
◾️قبل از مصرف مواد غذایی کنسرو شده 20 دقیقه آنها را بجوشانید و به علائمی مانند کنسروهای باد کرده، زنگ زده، سوراخ شده و کنسروهایی که مواد داخل آن بوی نامطبوع دارند توجه داشته باشید.
◾️غذاهای پخته شده نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری شود و بیشتر از یک بار نباید گرم شوند.
◾️از حمل موادغذایی پخته شده به صورت انفرادی خودداری شود
◾️در صورت حمل غذای پخته شده بصورت جمعی، حتماً نگهداری غذا در محیط گرمخانه ای رعایت شود در غیر این صورت از جابجایی و حمل آن بیش از دوساعت خودداری شود.
◾️به دلیل گرمی هوا و جلوگیری از مسمومیت و گرمازدگی از دوغ های پاستوریزه بسته بندی شده استفاده کنید.
السّلام على الْحسیْن
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
#محرم_سید_الشهدا
#فرزند_آوری_جوانی_جمعیت
#خود_مراقبتی_گام_اول_سلامتی
#سلامت_مسئله_درجه_یک
#پانزده_روز_تا_اربعین
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
روابط عمومی مرکز بهداشت شماره یک