محتوای آموزشی برای زائرین و موکب داران و مدیران کاروانهای زیارتی اربعین ۱۴۰۳
◾️رعایت عدم استعمال دخانیات به دلیل تاثیر آن بر تضعیف سیستم ایمنی بدن و مستعد نمودن افراد در ابتلا به ویروس الزامی است .
◾️از خوردن سالاد و سبزی جات خام بدون سالمسازی خودداری کنید.
◾️میوه ها قبل از مصرف حتما خوب شسته و سالمسازی شوند.
◾️از مصرف لبنیات غیر پاستوریزه به ویژه پنیر و کره و شیر محلی غیر پاستوریزه خودداری کنید.
◾️قبل از مصرف مواد غذایی کنسرو شده 20 دقیقه آنها را بجوشانید و به علائمی مانند کنسروهای باد کرده، زنگ زده، سوراخ شده و کنسروهایی که مواد داخل آن بوی نامطبوع دارند توجه داشته باشید.
◾️غذاهای پخته شده نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری شود و بیشتر از یک بار نباید گرم شوند.
◾️از حمل موادغذایی پخته شده به صورت انفرادی خودداری شود
◾️در صورت حمل غذای پخته شده بصورت جمعی، حتماً نگهداری غذا در محیط گرمخانه ای رعایت شود در غیر این صورت از جابجایی و حمل آن بیش از دوساعت خودداری شود.
◾️به دلیل گرمی هوا و جلوگیری از مسمومیت و گرمازدگی از دوغ های پاستوریزه بسته بندی شده استفاده کنید.
صبح امروز، آقای دکتر محبی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم، در یک نشست صمیمی و دوستانه با بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو شهرستان قم حضور یافت. این نشست بهمنظور بررسی و ارزیابی اقدامات بهداشتی در ایام نیمه شعبان و همچنین شنیدن دغدغهها و چالشهای پیشروی بازرسان برگزار شد