انجام 5263 مورد بازرسی بهداشتی در ماه مبارک رمضان
با آغاز ماه مبارک رمضان و تشدید نظارتهای کارشناسان بهداشت محیط، روزانه در قالب 6 اکیپ ویژه، تعداد 5263 مورد بازرسی بهداشتی انجام و حدود 7628 کیلو مواد غذایی غیرقابل مصرف و فاسد از سطح عرضه و مصرف خارج گردید که از این میزان مقدار 941 کیلو زولبیا و بامیه و 351 کیلو اختصاص به آش و حلیم داشته است.
طی 5263 مورد بازرسی در طول ماه مبارک رمضان بیش از 7 ونیم تن مواد غذایی از سطح عرضه و مصرف خارج گردید.
با آغاز ماه مبارک رمضان و تشدید نظارتهای کارشناسان بهداشت محیط، روزانه در قالب 6 اکیپ ویژه، تعداد 5263 مورد بازرسی بهداشتی انجام و حدود 7628 کیلو مواد غذایی غیرقابل مصرف و فاسد از سطح عرضه و مصرف خارج گردید که از این میزان مقدار 941 کیلو زولبیا و بامیه و 351 کیلو اختصاص به آش و حلیم داشته است. در این مدت همچنین 355 مورد نمونه برداری از مواد غذایی (256 مورد مربوط به زولبیا، بامیه ، آش و...) انجام ، 278 مورد اخطار بهداشتی صادر و 22 مورد امکنه غیربهداشتی تعطیل و 39 نفر متخلف به مراجع قضایی معرفی شده اند. لازم به ذکر است در این ایام 4 مورد مسمومیت غذایی رخ داد که از نظر کنترل طغیان بیماریهای منتقله از آب و غذا بررسی و پیگیری های لازم صورت پذیرفت.
در جهت هماهنگی با مسئولین و همچنین آمادگی و حساس سازی متصدیان مراکز و متولیان مساجد و اماکن مذهبی تعداد 100 جلسه توجیهی، آموزشی و هماهنگی قبل و در طول ماه مبارک رمضان صورت پذیرفته است.