عملکرد طرح تشدید نظارت های بهداشتی بهداشت محیط طی نیمه اول ماه مبارک رمضان
با اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی، با تلاش 6 اکیپ فعال به صورت روزانه از کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان قم، طی نیمه اول ماه مبارک رمضان تعداد 67 جلسه آموزشی و توجیهی جهت مساجد و اماکن مذهبی و عمومی برگزار شد. در این راستا تعداد 1976 بازرسی از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و حدود 450 بازدید از اماکن عمومی و بین راهی انجام شد ...
با اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی، با تلاش 6 اکیپ فعال به صورت روزانه از کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان قم، طی نیمه اول ماه مبارک رمضان تعداد 67 جلسه آموزشی و توجیهی جهت مساجد و اماکن مذهبی و عمومی برگزار شد. در این راستا تعداد 1976 بازرسی از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و حدود 450 بازدید از اماکن عمومی و بین راهی انجام شد که از این تعداد 474 بازرسی مربوط به بازرسی های انجام شده از مراکز تهیه و توزیع آش، حلیم و زولبیا و بامیه بوده است. بازرسی های انجام شده منجر به کشف و خارج کردن 797 کیلوگرم زولبیا و بامیه، 124 کیلو گرم آش و حلیم و 3372 کیلوگرم سایر مواد غذایی از سطح عرضه و مصرف گردید. در این راستا 172 اخطاریه بهداشتی صادر، و 22 مرکز متخلف به مراجع قضایی معرفی و 8 صنف متخلف نیز تعطیل گردیدند.