عملکرد طرح تشدید نظارت های بهداشتی در ماه مبارک رمضان
طی یک هفته ابتدایی ماه مبارک رمضان در طرح تشدید نظارت های بهداشتی واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان قم، تعداد 51 جلسه هماهنگی و توجیهی- آموزشی با مساجد و اماکن مذهبی و سایر اماکن برگزار شد. در این مدت 910 بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواتد غذاییريال 220 بازرسی از اماکن عمومی، 37 بازرسی از اماکن بین راهی و 233 بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی از جمله قنادی، آش و حلیم صورت گرفت.
طی یک هفته ابتدایی ماه مبارک رمضان در طرح تشدید نظارت های بهداشتی واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان قم، تعداد 51 جلسه هماهنگی و توجیهی- آموزشی با مساجد و اماکن مذهبی و سایر اماکن برگزار شد. در این مدت 910 بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواتد غذاییريال 220 بازرسی از اماکن عمومی، 37 بازرسی از اماکن بین راهی و 233 بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی از جمله قنادی، آش و حلیم صورت گرفت. با هدف نظارت های بهداشتی دقیق 105 نمونه برداری از مواد غذایی و 77 مورد نمونه برداری از مواد غذایی ویزه ماه مبارک مانند زولبیا، آش و حلیم انجام شد. در این مدت 385 کیلوگرم زولبیا بامیه، و 73 کیلوگرم آش و حلیم و 733 کیلوگرم سایر مواد غذایی از سطح عرضه و مصرف خارج شد. همچنین 12 مرکز متخلف به مراجع قضایی معرفی و 5 مرکز متخلف تعطیل گردید.