معدوم نمودن بیش از 211 کیلوگرم مواد غذایی فاسد توسط کارشناسان بهداشت محیط در ایام لیالی قدر
در طول شبهای قدر با توجه به برگزاری مراسم احیاء و توزیع نذورات در مساجد ،تکایا،ایستگاه های صلواتی واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان در راستای حفظ و ارتقاء سلامت زائرین و مومنین و به منظور رعایت ضوابط بهداشتی از جمله رعایت بهداشت فردی ، محیطی و مواد غذایی در اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی طرح تشدید نظارت و بازدیدهای ویژه شبانه خود را از تاریخ 04/04/1395 لغایت 08/04/1395 با حضور 14 کارشناس بهداشت محیط در قالب 7 تیم در محدوده حرم مطهر ، جمکران ، مصلی ، کوه خضر و... آغاز نمودند.
در طول شبهای قدر با توجه به برگزاری مراسم احیاء و توزیع نذورات در مساجد ،تکایا،ایستگاه های صلواتی واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان در راستای حفظ و ارتقاء سلامت زائرین و مومنین و به منظور رعایت ضوابط بهداشتی از جمله رعایت بهداشت فردی ، محیطی و مواد غذایی در اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی طرح تشدید نظارت و بازدیدهای ویژه شبانه خود را از تاریخ 04/04/1395 لغایت 08/04/1395 با حضور 14 کارشناس بهداشت محیط در قالب 7 تیم در محدوده حرم مطهر ، جمکران ، مصلی ، کوه خضر و... آغاز نمودند. در تاریخ 06و08/04/1395 مصادف با بیست و یکم ماه مبارک از 176 مرکز تهیه،توزیع و فروش مواد غذایی 21 امکنه عمومی و 9 ایستگاه صلواتی و منابع آب بازدید بعمل آمد . لاز م به ذکر است در این راستا 41 مورد کلرسنجی و 3200 لیتر ضدعفونی آب آشامیدنی ، 2 مورد نمونه برداری از مواد غذایی و 14مورد یدسنجی انجام و مقدار211 کیلوگرم مواد غذایی غیربهداشتی کشف و معدوم گردید.
همچنین طی نظارتهای انجام شده، بازرسان بهداشت محیط نسبت به 2 مورد اصلاح در محل مراکز تهیه و توزیع غیر بهداشتی و صدور 1 مورد اخطار تعطیل و 12مورد رسیدگی به شکایات و 11 مورد برخورد با دستفروشان متخلف نیز اقدام نمودند.
.