نظارت های بهداشتی در ایام عاشورا و تاسوعای حسینی
با توجه به گستردگی توزیع مواد غذایی در ایام دهه اول محرم نظارت های بهداشتی بر اماکن تهیه و تزیع غذا و نذورات با شدت بیشتر و در قالب اکیپ های بازرسی انجام شد. در این بازرسی ها، آموزشهای لازم در خصوص شستشوی ظروف، رعایت بهداشت فردی، دفع صحیح پسماند، بیوتروریسم و غیره به پرسنل داده شد...
با توجه به گستردگی توزیع مواد غذایی در ایام دهه اول محرم نظارت های بهداشتی بر اماکن تهیه و تزیع غذا و نذورات با شدت بیشتر و در قالب اکیپ های بازرسی انجام شد. در این بازرسی ها، آموزشهای لازم در خصوص شستشوی ظروف، رعایت بهداشت فردی، دفع صحیح پسماند، بیوتروریسم و غیره به پرسنل داده شد.با توجه به حضور مسافرین در مسجد جمکران همزمان با روز عاشورا کلرسنجی و بازدید از گرمابه و سرویس های بهداشتی بوستان نیایش در جمکران و هماهنگی با پرسنل شهرداری جهت رفع مشکلات بهداشتی مسافرین صورت گرفت. در مسجد مقدس جمکران بازدید از کیوسک های عرضه مواد غذایی مستقر در بوستان ها انجام و توقیف و معدوم سازی ۵لیتر روغن زیتون تاریخ گذشته صورت گرفت. در بازدید از ایستگاه صلواتی مستقر در چهار راه بازار مسجد امام حسن عسگری. از نکات بارز این ایستگاه رعایت بهداشت فردی از جمله پوشیدن روپوش ، استفاده از دستکش یکبار مصرف و .......بود. از دیگر اقدامات واحد بهداشت محیط کلر سنجی از تانکر سیارآب آشامیدنی ویژه ایام عاشورای حسینی واقع در ابتدای بلوار لواسانی و کلرسنجی و بازدید از آشپزخانه هیأت ها و مساجد روستای جمکران و توقیف مقدار ۱۲۰ کیلوگرم نمک با مصرف غیرانسانی از سطح مصرف بود. بازرسان بهداشت محیط حدود 2 کیلوگرم برنج زعفرانی آغشته به رنگ مصنوعی را از محل آشپزخانه ای معدوم نمودند.