پلمپ یک کارگاه غیربهداشتی و معدوم سازی 100 کیلو زولبیا و بامیه
در هشتمین روز از ماه مبارک رمضان یک کارگاه که در شرایط کاملا غیربهداشتی اقدام به تهیه زولبیا و بامیه می نمود پلمپ و بیش از 100 کیلو زولبیا بامیه غیربهداشتی و 60 کیلو شیره زولبیا جمع آوری و معدوم گردید.
قم- روابط عمومی معاونت بهداشتی- در هشتمین روز از ماه مبارک رمضان یک کارگاه که در شرایط کاملا غیربهداشتی اقدام به تهیه زولبیا و بامیه می نمود پلمپ و بیش از 100 کیلو زولبیا بامیه غیربهداشتی و 60 کیلو شیره زولبیا جمع آوری و معدوم گردید.
در ادامه تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس ، اغذیه فروشی ها و بخصوص شیرینی پزیها و کارگاههای تولید زولبیا و بامیه از اول ماه مبارک رمضان، یک کارگاه زولبیا و بامیه پزی که در شرایط کاملا غیربهداشتی در حال فعالیت بود شناسایی و پلمپ گردید و ضمن معرفی متصدی متخلف به مراجع قضایی محصولات تهیه شده ضبط و معدوم گردید. این کارگاه که در یکی از مناطق پرجمعیت شهر واقع می باشد در ساختمانی کاملا غیربهسازی و بصورت مخروبه با استفاده از رنگهای مصنوعی و غیرمجاز و بدون رعایت بهداشت فردی، بهداشت ابزار کار و محیط اقدام به پخت زولبیا و بامیه، نگهداری در شرایط کاملا غیر بهداشتی و توزیع در سطح گسترده می نمود که با هوشیاری بازرسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی شناسایی و از ادامه فعالیت آن جلوگیری گردید.