واحد طرح و گسترش شبکه

 

حسین احسان امجدی

سمت : کارشناس مسئول توسعه شبکه و ارتقای سلامت

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت عمومی

شماره تماس :36632169

 

مهندس عبدالرضا زارعی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه(پزشک خانواده)

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی ارشد بهداشت حرفه‌ای

شماره تماس : 36610382

 

مهندس سید ابوالحسن کاظمی

سمت :کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت حرفه ای

 شماره تماس :36610382

 

مجید حاج مرادی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی آمار

شماره تماس : 36705752

 

مهندس محمدرضا جعفر نژاد متقیان

سمت : کارشناس گسترش شبکه 

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت حرفه ای

شماره تماس : 36705752

 

حامد بهرامی

سمت : مسئول واحد تجهیزات پزشکی

رشته و مدرک تحصیلی : کاردان تجهیزات پزشکی

 

مهندس فاطمه یوسفی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه(طرح تحول و نیروی انسانی)

رشته و مدرک تحصیلی: کارشناسی بهداشت محیط

شماره تماس : 36610598

 

مریم احمدلو

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : دیپلم بهیاری

شماره تماس : 36610598

 

 زهرا اسدی

سمت : کارشناس ثبت مرگ

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناس فناوری اطلاعات سلامت

شماره تماس : 36610382

 

  • 1402/09/08 - 07:57
  • 49
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

جایگزین های نمک در بهبود طعم غذا چیست؟

فشار خون در واقع همان نیروی خون است که به رگ ها وارد می شود. قلب خون را به درون رگ ها پمپ می کند و به این ترتیب خون در تمام بدن حمل می شود. فشار خون بالا به افزایش خون سیستولی بالاتر یا مساوی ۱۴۰ میلی متر جیوه، فشار خون دیاستولی بالاتر یا مساوی ۹۰ میلی متر جیوه یا یکی از هر دو حالت اطلاق می شود. امروزه فشار خون بالا یکی از مشکلات بهداشتی در جهان محسوب می شود. فشار خون بالا سبب افزایش خطر حمله های قلبی، سکته و نارسایی کلیه می شود. خطر این عوارض در صورت وجود بیماری دیابت افزایش می یابد. فشار خون بالا قابل پیشگیری و درمان است. با پیشگیری و کنترل فشار خون بالا مرگ و ناتوانی ناشی از بیماری های قلبی و عروقی کاهش می یابد.

 خطر پیشرفت فشار خون بالا با رعایت موارد زیر کاهش می یابد؟

v      کاهش مصرف نمک

v      پرهیز از مصرف الکل و دخانیات

v      کنتزل وزن با رعایت رژیم غذایی متعادل

  1. فعالیت بدنی منظم

 

برای کنترل فشار خون چه نکات تغذیه ای را رعایت کنیم؟

v      از غذاهای متنوع استفاده کنید؛ به عبارت دیگر روزانه از مواد غذایی موجود در ۵ گروه اصلی غذایی شامل نان و غلات، میوه ها سبزی ها، شیر و لبنیات، پروتئین ها به مقدار توصیه شده مصرف کنید.

v      از غذاهای سرشار از فیبر نظیر نان سنگک و جو از نوع کم نمک، ماکارونی سبوس دار، میوه ها و سبزی های تازه استفاده کنید.

v      روزانه از سبزی ها و میوه ها به مقدار بیشتری استفاده کنید. (دست کم ۵ وعده در روز)

v      روغن های گیاهی  مانند آفتابگردان، کانولا و روغن زیتون را به جای روغن های حیوانی انتخاب کنید.

v       نان هایی را مصرف کنید که در تهیه آنها جوش شیرین به کار نرفته است.

v       مصرف غذاهای کنسروی و غذاهای آماده را که در خارج از منزل تهیه می شود، محدود کنید. چرا که این غذاها حاوی مقادیر زیادی نمک و چربی است.

v       توصیه می شود برای بهبود طعم غذا به جای نمک از انواع سبزی های معطر، سیر، آب لیمو و آب نارنج استفاده کنیم.

v      غذاهایی با کمترین میزان اسیدهای چرب ترانس و اشباع را انتخاب کنید.

  1. از مصرف غذاهای سرخ شده، گوشت های پرچرب، کیک ها، کلوچه ها و شیرینی خامه ای که چربی بالا دارد، پرهیز کنید.

 

برای کنترل فشار خون چه میزان فعالیت بدنی لازم است؟

توصیه شده است دست کم ۳۰ دقیقه در روز و پنج روز در هفته فعالیت های بدنی هوازی مثل پیاده روی سریع، دوچرخه سواری و شنا انجام شود. 

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 59419
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید