واحد طرح و گسترش شبکه

 

حسین احسان امجدی

سمت : کارشناس مسئول توسعه شبکه و ارتقای سلامت

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت عمومی

شماره تماس :36632169

 

مهندس عبدالرضا زارعی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه(پزشک خانواده)

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی ارشد بهداشت حرفه‌ای

شماره تماس : 36610382

 

مهندس سید ابوالحسن کاظمی

سمت :کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت حرفه ای

 شماره تماس :36610382

 

مجید حاج مرادی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی آمار

شماره تماس : 36705752

 

مهندس محمدرضا جعفر نژاد متقیان

سمت : کارشناس گسترش شبکه 

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت حرفه ای

شماره تماس : 36705752

 

حامد بهرامی

سمت : مسئول واحد تجهیزات پزشکی

رشته و مدرک تحصیلی : کاردان تجهیزات پزشکی

 

مهندس فاطمه یوسفی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه(طرح تحول و نیروی انسانی)

رشته و مدرک تحصیلی: کارشناسی بهداشت محیط

شماره تماس : 36610598

 

مریم احمدلو

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : دیپلم بهیاری

شماره تماس : 36610598

 

 زهرا اسدی

سمت : کارشناس ثبت مرگ

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناس فناوری اطلاعات سلامت

شماره تماس : 36610382

 

  • 1399/01/26 - 12:12
  • 146
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

روزه‌داران سیستم دفاعی بدن خود را با سبزی و میوه تقویت کنند

روزه‌داران سیستم دفاعی بدن خود در ماه مبارک رمضان را می‌توانند با مصرف سبزی و میوه و همچنین غذاهای گوشتی تقویت کنند.

http://www.mefda.ir/d/2019/02/03/4/296485.jpg

 

آقای علی اکبر حق ویسی مدیر گروه واحد بهبود تغذیه اظهار کرد: در ماه مبارک رمضان باید دو وعده اصلی غذا را دریافت کنیم که شامل افطار و سحر است.

وی با بیان اینکه افطار باید با غذای سبک آغاز شود، افزود: هنگام افطار باید آب و مایعات به میزان کافی مصرف شود، همچنین از آنجایی که در هنگام روزه گرفتن قند خون پایین می‌آید، باید هنگام افطار از یک ماده غذایی که قند خون را بالا می‌برد از جمله خرما و عسل استفاده کرد.

این کارشناس مسائل تغذیه تصریح کرد: بهترین زمان برای مصرف شام نیم الی یک ساعت بعد از افطار است اما نباید در افطار پرخوری کرد.

وی گفت: از نظر مقدار باید میزان افطاری سبک باشد به طور مثال چنانچه فردی به اندازه دو کفگیر متوسط برنج میل می‌کند در هنگام افطار باید کفگیرها را سرخالی‌تر بگیرد.

حق ویسی با بیان اینکه آب سرد و نوشابه گاز دار نباید هنگام افطار استفاده شود، افزود: مصرف حلیم با شکر و یا نمک زیاد در هنگام افطار قابل قبول نیست.

وی بیان کرد: سیستم دفاعی بدن با مصرف سبزی و میوه و همچنین غذاهای گوشتی تقویت می‌شود.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 35934