تقدیر از جانبازان سرافراز مرکز بهداشت شهرستان
در روز میلاد علمدار کربلا از جانبازان مرکز بهداشت شهرستان تقدیر به عمل آمد
جلسه هماهنگی برنامه های نیمه شعبان
جلسه هماهنگی برنامه های نیمه شعبان با حضور معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان:
به مناسبت روز بهداشت از همکاران بهداشت عمومی ستادی و محیطی تقدیر شد.
به مناسبت هجدهم فروردین ماه مصادف با سالروز جهانی بهداشت، از همکاران بهداشت عمومی ستادی و محیطی تقدیر شد.
جلسه هماهنگی و برنامه ریزی هفته ملی سلامت
در تاریخ 98/1/18 جلسه هماهنگی و برنامه ریزی هفته ملی سلامت در سالن سلامت مرکز بهداشت شهرستان برگزار شد
معدوم سازی بیش از 250 کیلوگرم پیراشکی آماده و شیره پیراشکی از یک اغذیه فروشی
در بازرسی های بهداشت محیط از یک اغذیه فروشی بیش از 150 کیلو شیره پیراشکی و 100 کیلو پیراشکی آماده به دلیل فساد و غیرقابل استفاده بودن توقیف و معدوم گردید.
3274 مورد فعالیت در راستای پیشگیری و مبارزه با بیماریها در طول ایام نوروز
در اخرین روز از طرح سلامت نوروزی گروه بیماریها 100 مورد خدمت ارائه گردید که بدین ترتیب تعداد کل فعالیتهای گروه بیماریها به 3274 مورد رسید.
1400 هزار مورد فعالیت بهداشت محیط و کشف و توقیف بیش از 12 تن مواد غذایی فاسد
میزان کل مواد غذایی کشف و توقیف شده در طول کشیک نوروزی که از 20اسفند ماه سال 97 آغاز شده و تا پایان روز 16 فروردین ماه ادامه داشت به 12 هزار و 233 کیلو رسید
ادامه خدمت رسانی در مراکز روستایی در ایام تعطیل نوروز 98
در ادامه خدمت رسانی در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی در ایام تعطیل نوروز 98، 714 مورد خدمت در روز پانزدهم فروردین ماه به مراجعین ارائه گردید.
ارائه حدود 3200 خدمت در زمینه پیشگیری و مبارزه با بیماری ها تا پانزدهم فروردین ماه
از ابتدای آغاز طرح کشیک نوروزی تا پانزدهم فروردین ماه حدود 3200 خدمت در زمینه پیشگیری و مبارزه با بیماری ها صورت گرفت. این خدمات شامل کنترل و مراقبت بیماری های واگیر دار شامل بیماری های تنفسی، گوارشی، هاری، هپاتیت و ... می باشد. همچنین خدماتی مانند نمونه برداری هایپو تیروییدی از نوزادان، واکسیناسیون بدو تولد و هاری و بازدید از بیمارستان ها از دیگر خدمات ارائه شده در این زمینه می باشد.
انجام بیش از 13 هزار و پانصد اقدام در زمینه بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی مرکز بهداشت
بیش از 13 هزار و پانصد اقدام در زمینه بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی مرکز بهداشت صورت گرفت. از جمله این اقدامات انجام 4400 مورد بازرسی از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی، 1400 مورد بازرسی از اماکن عمومی و بین راهی و می باشد