واحد طرح و گسترش شبکه

 

حسین احسان امجدی

سمت : کارشناس مسئول توسعه شبکه و ارتقای سلامت

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت عمومی

شماره تماس :36632169

 

مهندس عبدالرضا زارعی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه(پزشک خانواده)

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی ارشد بهداشت حرفه‌ای

شماره تماس : 36610382

 

مهندس سید ابوالحسن کاظمی

سمت :کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت حرفه ای

 شماره تماس :36610382

 

مجید حاج مرادی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی آمار

شماره تماس : 36705752

 

مهندس محمدرضا جعفر نژاد متقیان

سمت : کارشناس گسترش شبکه 

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت حرفه ای

شماره تماس : 36705752

 

حامد بهرامی

سمت : مسئول واحد تجهیزات پزشکی

رشته و مدرک تحصیلی : کاردان تجهیزات پزشکی

 

مهندس فاطمه یوسفی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه(طرح تحول و نیروی انسانی)

رشته و مدرک تحصیلی: کارشناسی بهداشت محیط

شماره تماس : 36610598

 

مریم احمدلو

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : دیپلم بهیاری

شماره تماس : 36610598

 

 زهرا اسدی

سمت : کارشناس ثبت مرگ

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناس فناوری اطلاعات سلامت

شماره تماس : 36610382

 

لیست اخبار صفحه :98
پذیرش بیماران مشکوک به کرونا سطح بندی می شوند/ لیست مراکز ارائه درمان سرپایی و مراکز تشخیصی مشخص شدند

پذیرش بیماران مشکوک به کرونا سطح بندی می شوند/ لیست مراکز ارائه درمان سرپایی و مراکز تشخیصی مشخص شدند

مجتبی بافرانی مدیر گروه توسعه شبکه معاونت بهداشت و عضو کارگروه ارزیابی و اپیدمیولوژی ستاد مقابله با بیماری های حاد تنفسی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم از سطح بندی شدن پذیرش بیماران در استان خبر داد و گفت: مراکز خدمات جامع سلامت در سطح اول پذیرش بیماران، وظیفه درمان سرپایی را برعهده دارند.

برنامه غذایی پیشنهادی..

برنامه غذایی پیشنهادی..

برنامه غذایی پیشنهادی گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی با همکاری اساتید دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی قم برای کارکنان، بیماران و کادر درمانی مراکز آموزشی درمانی و بیمارستان‌ها منتشر شده تا عموم مردم نیز بتوانند از این برنامه غذایی استفاده کنند.

 مواد غذایی مفید در افزایش سیستم ایمنی بدن

مواد غذایی مفید در افزایش سیستم ایمنی بدن

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: گروه غذایی دارای ویتامین «C » از جمله سبزی‌ها و میوه‌های رنگی سبز تیره، قرمز و نارجی همانند هویج، گوجه و کلم و گروه غذایی دارای ویتامین « A» از جمله روغن، کره و زرده تخم مرغ می‌تواند بدن را در مقابل ورود ویروس تقویت کند.