واحد طرح و گسترش شبکه

 

حسین احسان امجدی

سمت : کارشناس مسئول توسعه شبکه و ارتقای سلامت

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت عمومی

شماره تماس :36632169

 

مهندس عبدالرضا زارعی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه(پزشک خانواده)

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی ارشد بهداشت حرفه‌ای

شماره تماس : 36610382

 

مهندس سید ابوالحسن کاظمی

سمت :کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت حرفه ای

 شماره تماس :36610382

 

مجید حاج مرادی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی آمار

شماره تماس : 36705752

 

مهندس محمدرضا جعفر نژاد متقیان

سمت : کارشناس گسترش شبکه 

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناسی بهداشت حرفه ای

شماره تماس : 36705752

 

حامد بهرامی

سمت : مسئول واحد تجهیزات پزشکی

رشته و مدرک تحصیلی : کاردان تجهیزات پزشکی

 

مهندس فاطمه یوسفی

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه(طرح تحول و نیروی انسانی)

رشته و مدرک تحصیلی: کارشناسی بهداشت محیط

شماره تماس : 36610598

 

مریم احمدلو

سمت : کارشناس طرح و گسترش شبکه

رشته و مدرک تحصیلی : دیپلم بهیاری

شماره تماس : 36610598

 

 زهرا اسدی

سمت : کارشناس ثبت مرگ

رشته و مدرک تحصیلی : کارشناس فناوری اطلاعات سلامت

شماره تماس : 36610382

 

  • 1403/04/27 - 10:33
  • 57
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

مواد افزودنی غذایی چیست؟

مواد افزودنی غذایی چیست؟

افزودنی غذایی هر ماده­ای است که در طول تولید، پردازش یا ذخیره سازی مواد غذایی اضافه می­شود. این می­تواند یک محصول تولیدی یا محصولی از طبیعت، نمکی باشد که برای نگهداری استفاده می­شود یا قندی است که برای شیرین کردن استفاده می شود.

مواد افزودنی می­تواند ویتامین­ها یا مواد معدنی مورد استفاده برای غنی سازی، یک جایگزین روغن برای بهبود بافت یا یک رنگ یا رنگ برای تقویت ظاهر باشد.

صرف نظر از اینکه ماده افزودنی از نظر غذایی یا آرایشی باشد، تا زمانی که از سوی مراجع رسمی برای عموم مردم ایمن اعلام نشود، نمی­تواند در یک محصول غذایی استفاده شود.

از آنجا که مردم برای نخستین بار مواد غذایی را از زمان برداشت برای بهبود ارائه و ارزش غذایی مواد غذایی یاد گرفتند، از مواد افزودنی استفاده می­شود. استفاده از نمک و دود برای نگهداری (سیگار کشیدن) به هزاران سال قبل بازمی­گردد.

مواد افزودنی مواد تشکیل دهنده­ای که برای ایمنی، افزایش ارزش غذایی یا افزایش جذابیت غذایی، به محصولات غذایی افزوده می­ شود.

با این حال توصیه می شود از مصرف برخی مواد افزودنی به طور کامل اجتناب شود و برخی دیگر را نیز در حد اعتدال مصرف کنیم.

به عنوان مثال از مواد افزودنی برای بهبود کیفیت ذخیره سازی مواد غذایی، جلوگیری از فساد میکروبی یا تأخیر در اکسیداسیون که باعث سستی چربی ها می شود، استفاده می ­شود.

به منظور حفظ کیفیت غذایی یک ماده غذایی­، از مواد افزودنی استفاده می­شود، به عنوان مثال برای جلوگیری از زوال ویتامین­ها، اسیدهای آمینه ضروری و چربی های اشباع نشده.

مواد شیرین کننده­ای که در شیرینی سازی یا مواد فله­ای استفاده می­شود و برای کسانی که می­خواهند کالری دریافتی خود را کاهش دهند نیز استفاده می­شود.

اضافه کردن مواد افزودنی به غذا می­تواند اهداف زیادی مانند افزایش جذابیت محصولات غذایی با حفظ یا بهبود قوام، بافت و خواص حسی مانند طعم و رنگ داشته باشد.

برخی از مواد افزودنی موجود در مواد غذایی و آشامیدنی در مقررات قانونی قابل اعمال گنجانده شده است. مواد افزودنی غذایی برای اطمینان از ایمن بودن غذا و تأمین نیازهای مصرف کنندگان نقش مهمی در تأمین غذا دارد.

  • گروه خبری : اطلاعیه و رویداد ها
  • کد خبر : 61699
کلمات کلیدی